Slik fjerner programmer fra oppstart listen

Slik fjerner programmer fra oppstart listen


Windows operativsystem har en "Startup" plassering i registeret. Windows-registeret er "Run" -delen laster hvert program i oppstart listen hver gang datamaskinen startes. Windows har et lite program som heter "msconfig" som brukes til å redigere disse oppstartsprogrammer. Du kan legge til og fjerne disse programmene i MSConfig. Fjerne oppstartsprogrammer kan forbedre ytelsesproblemer på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen og velg "Kjør". Skriv "msconfig" i tekstboksen. Trykk "OK" for å åpne systemverktøyprogrammer.

2 Klikk på "Startup" fanen. Det vises en liste over programmer. Denne listen viser deg de aktive og inaktive oppstartsprogrammer. Hvis en hake er til stede ved siden av programmet, så den er aktiv og starter hver gang du starter datamaskinen.

3 Fjern haken ved siden av hvert unødvendige program. Programvare som brannmur og virusprogrammer er nødvendig, så ikke fjerne haken ved siden av disse programmene.

4 Klikk "OK" for å lagre innstillingene. Neste gang Windows maskinen starte på nytt, er programmene ikke startet. Dette kan bidra til datamaskinen starter raskere, ettersom flere minne ressurser er tilgjengelige.