Slik fjerner Save.Exe

Save.exe er en løpende prosess med WhenUSave (SaveNow), som er et ondsinnet adware program som installeres på datamaskinen og viser irriterende pop-up reklame som tregere datamaskinens ytelse. Save.exe installerer diskret til system mapper og registret på datamaskinen og lett avviser forsøk på anti-virus programmer for å fjerne den. Manuelt fjerner Save.exe og alle tilhørende prosesser vil sikre at datamaskinen fortsetter å utføre på optimalt nivå.

Bruksanvisning

1 Trykk "Ctrl", "Alt" og "Delete" sammen for å åpne Windows Oppgavebehandling. Klikk på "Prosesser" -kategorien.

2 Klikk "save.exe" og klikk "End Process" for å drepe programmets løpende prosess. Utfør den samme for følgende gjenværende filer: saveuninst.exe, savecms.exe, saveupdate.exe, searchupgrader.exe, sync.exe og uninst.exe

3 Klikk på Windows "Start" -menyen. Klikk "Kjør" og skriv inn "% Systemroot% \ system32 \ restore \ rstrui.exe" (uten anførselstegn), og klikk deretter "OK". Klikk "Opprett et gjenopprettingspunkt" på "Velkommen til Systemgjenoppretting Side" og klikk "Next". Skriv inn et navn på gjenopprettingspunkt, og klikk "Opprett". Klikk på "Close". Dette vil sikkerhetskopiere registret og systemet.

4 Klikk på Windows "Start" -knappen, og klikk "Run." Skriv inn "regedit" (uten anførselstegn) og klikk "OK" for å åpne registret vinduet.

5 Klikk "HKEY_CLASSES_ROOT" på venstre panel. Høyreklikk på "wusn.1" og klikk "Slett".

6 Klikk på "HKEY_LOCAL_MACHINE" på venstre panel og klikk på "software". Klikk "Microsoft" og klikk "vinduer". Klikk "Current" og klikk "Run." Høyreklikk på "whenusave" og klikk "Slett".

7 Klikk på "HKEY_LOCAL_MACHINE" på venstre panel og klikk på "software". Klikk "Microsoft" og klikk "vinduer". Klikk "Current" og klikk "Avinstaller." Høyreklikk på "whenusavemsg" og klikk "Slett".

8 Klikk på "HKEY_LOCAL_MACHINE" på venstre panel og klikk på "software". Klikk "Microsoft" og klikk "vinduer". Klikk "Current" og klikk "Avinstaller." Høyreklikk på "whenusavepbtb" og klikk "Slett".

9 Klikk på "HKEY_LOCAL_MACHINE på venstre panel og klikk på" software ". Høyreklikk på" whenusave "og klikk" Slett ". Gå ut av registeret.

10 Dobbeltklikk på "Min datamaskin" på skrivebordet og klikk på C: stasjonen. Dobbeltklikk på "Program Files" -mappen og slett "redde" -mappen.

11 Klikk på Windows "Start" -knappen, og klikk "Søk". Klikk "Søk etter filer og mapper" for å åpne søkeboksen.

12 Søk etter og slett følgende filer: save.cch, savecms.exe, saveupdate.exe, search.db, searchupgrader.exe, sync.exe, uninst.exe, whenusave.txt, readme.txt, save.db, lagre. exe, save.htm og saveuninst.exe.

1. 3 Tømme papirkurven for å fullføre fjerningen.

Hint

  • Det er alltid viktig å sikkerhetskopiere systemet slik at du har et gjenopprettingspunkt for å gå tilbake til i tilfelle du ved et uhell sletter en viktig registernøkkel.