Slik fjerner Seagate ekstern 2,5 sak

Slik fjerner Seagate ekstern 2,5 sak


I disse dager mange mennesker beholde mye av sin personlige og finansielle opplysninger om sine personlige datamaskiner. Det er derfor det er alltid en god idé å ta backup av viktig informasjon på en ekstern harddisk som en Seagate 2,5-tommers harddisk. Disse er svært nyttige enheter, men som alt av elektronisk utstyr de kan bli skadet eller brekke. Så hvis du trenger å åpne opp Seagate ekstern harddisk for å diagnostisere et problem eller fikse en del, kan du gjøre det på egen hånd i en begrenset tidsperiode.

Bruksanvisning

1 Sett inn barberblad i sømmen mellom de øvre og nedre halvdelen av Seagate saken. Disse halvdelene er forbundet ved hjelp av et sterkt lim, slik det er derfor en barberhøvel er nødvendig.

2 Jobb deg forsiktig rundt på sidene av harddisken før alle limet er kuttet med barberblad. Deretter setter barberblad til side.

3 Bruk fingrene til å lirke den øverste halvdelen av harddisken saken opp for å avsløre selve harddisken under. Vær forsiktig så du ikke bøyer metall tilfelle ute av form som du trekker den opp. Når du har den åpen, kan du lett løfte harddisken ut av saken.