Slik fjerner SpywareBot

SpywareBot er et spyware program som later til å være programvare som fjerner spionprogrammer. Dette programmet prøver å forvirre brukeren ved å navngi seg selv noe som ligner på en faktisk anti-spyware program, Spybot: Search and Destroy. Men SpywareBot faktisk ikke finne spionprogrammer på datamaskinen. Den gratis versjonen vil kjøre en scan og finne problemer som kan fjernes bare hvis den fullstendige versjonen er kjøpt. Men disse problemene vil være "falske positiver." SpywareBot vil identifisere filer på en datamaskin som er faktisk ikke spyware, og hvis fjerning kan skade datamaskinen. Hvis du har SpywareBot på datamaskinen din, er det en god idé å fjerne det.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen i Windows.

2 Velg "Control Panel", som skal være på høyre del av vinduet som åpnes.

3 Dobbeltklikk på "Legg til eller fjern programmer." Skanne gjennom listen til du finner "SpywareBot." Klikk på knappen "Fjern".

4 Last ned en bedre spyware flytting verktøyet, for eksempel Spybot: Search and Destroy, hvis problemet vedvarer. Noen ganger SpywareBot kan være motstandsdyktig mot enkel fjerning fra legg til / fjern program skjermen.

5 Dobbeltklikk på ikonet som kommer opp på skrivebordet for å installere den nye spyware program. Klikk på "se etter problemer" for å skanne datamaskinen din. Etter at skanningen er ferdig, klikk "fikse valgte problemer" for å tømme maskinen for spyware, inkludert SpywareBot, som skal vises på listen over trusler.