Slik fjerner Sysinternals Antivirus fra datamaskinen

Sysinternals antivirus stiller opp på datamaskiner og kjører en "scan" av systemet for å finne feil. Deretter tar du til en side programvaren der du "kjøp" anti-virus programvare som løser din "infeksjoner." I realiteten representerer Sysinternals antivirus en spyware bot laget av hackere. Du må avinstallere Sysinternal antivirus umiddelbart å bringe datamaskinen tilbake til helse.

Bruksanvisning

1 Kjøp malware programvare. Malware bytes representerer et godt alternativ. De fleste store antivirusprogrammer, for eksempel Norton, fungerer så bra og kommer i plateformat tilgjengelig til enhver elektronikkbutikk.

2 Koble eventuelle Ethernet eller trådløs ruter enhet. Du ønsker å koble fra Internett slik at datamaskinen er ikke sårbar mens infisert med Sysinternals. Slå på datamaskinen. La maskinen starte.

3 Kjør malware eller antivirusprogramvare. Kjør en full scan datamaskin. Etter skanningen, klikker du på "Scan resultater." Du ser en rekke tilfeller av Sysinternals antivirus. Klikk på "Delete" på hvert enkelt tilfelle.

4 Start datamaskinen på nytt. Kjør skanningen gang til for å være sikker på at du bli kvitt systemet av Sysinternals. Aktiver din Internett-tilkobling hvis ingen spor er til stede, noe som betyr at du avinstallert viruset.