Slik fjerner tastaturet på en Dell Inspiron 600M

Slik fjerner tastaturet på en Dell Inspiron 600M


Dell Inspiron 600m er en bærbar datamaskin som kan brukes like komfortabelt hjemme eller på arbeidsplassen. Inspiron 600m har business-orientert funksjoner som en valgfri smartkortleser, og add-ons for hjemmebrukere som 3D akselerert grafikk. Gitt en alder av Inspiron 600m, kan du bli nådd det punktet hvor tastaturet må byttes ut. Du kan finne at støv eller matrester har fått under tastene, forårsaker dem til å holde seg, eller at oljer fra fingrene dine har begynt å bruke bokstavene av. Du bør bytte tastaturet for Dell Inspiron 600m hvis gjeldende tastaturet ikke lenger ser ut eller utfører som det pleide.

Bruksanvisning

1 Slå av Inspiron 600m. Ta ut batteriet og legg Inspiron 600m forsiden opp på en arbeidsflate. Åpne skjermen så langt som mulig.

2 Plasser en flat skrutrekker under kanten på høyre side av plast rammen for power-knappen. Løft rammen opp, og bruk fingrene til å fjerne rammen fra Inspiron 600m. Det er vanlig å høre noen spratt lyder mens du gjør dette, men vær forsiktig så du ikke bøyer eller bryte plasten.

3 Skru løs de to Phillips-skruer som holder tastaturet til kroppen av Inspiron 600m. Løft tastaturet til du kan se kabelen under det, og deretter holder tastaturet på plass eller snu den ned og plasser den mot håndstøtten.

4 Ta tak i uttrekksfliken stikker opp fra tastaturkabelen og vrikke forsiktig å frigjøre kabelen fra hovedkortet. Sett gamle tastaturet til side.

5 Bytt ut tastaturet med et nytt ved å reversere fremgangsmåten i denne artikkelen.