Slik fjerner "This Day in History" fra Google

Slik fjerner "This Day in History" fra Google


This Day in History er en gadget som du kan legge til Google Desktop-programmet sidebar eller en tilpasset Google-søkeside kalt iGoogle. Gadgets vise informasjon som nyheter, vær, RSS feeds, YouTube-videoer og Gmail-innboksen hvis du er logget inn på Gmail-kontoen din. Gadgets også finnes som inneholder små programmer som spill, kalendere, omformere, huskelapper og klokker. Legg til, omorganisere på siden eller stasjonære eller flytte gadgets som This Day in History.

Bruksanvisning

Google Desktop

1 Klikk på Windows "Start" -knappen, klikk på "Alle programmer" og bla til "Google Desktop" -mappen. Klikk på mappen og velg "Google Desktop".

2 Beveg musen over "This Day in History" sidebar gadget. Klikk på "Down" pilen for å åpne menyen.

3 Klikk "Fjern". Det innretning er fjernet fra Google Desktop sidepanelet.

iGoogle

4 Åpne et nettleservindu, og skriv "www.google.com" i adressefeltet. Hvis du er logget på en Google-konto, for eksempel Gmail, vil iGoogle-siden åpnes. Hvis du ikke er logget på Google-kontoen din, klikk på "Logg inn" linken øverst og skriv inn brukernavn og passord.

5 Klikk på "ned" piltasten på toppen av "This Day in History" gadget, og velg "Slett denne gadgeten."

6 Klikk "OK" når du blir spurt om du vil slette gadget. På toppen av iGoogle-siden, under Google-søkeboksen, kan du klikke "Angre" for å returnere til gadgeten på siden din, eller "Close" for å fjerne meldingen.

Hint

  • Hvis du fjerner en gadget fra iGoogle-siden og ønsker å returnere den senere, klikker du på "Legg Stuff" linken over gadgets og skriv inn navnet på gadget i søkeboksen. Klikk på gadget navn og deretter "Install".
  • Hvis du fjerner en gadget fra Google Desktop sidebar og ønsker å returnere det, høyreklikker du på ikonet for Google Desktop i systemstatusfeltet i Windows og velg "Legg til mini." Klikk på "nylig brukte" i "Legg til mini" -vinduet, og klikk "Legg til" under gadget du vil gjenopprette.