Slik fjerner Trojan Horse Agent.4.E for Free

Trojan Horse Agent.4.E er malware som kommer inn på datamaskinen din uten din viten. Det installeres en agent som laster ned uautoriserte programmer på datamaskinen din uten din tillatelse. Dette fører til en rekke pop-up meldinger og annonser som tregere datamaskinens ytelse. Om lov til å holde på datamaskinen, kan denne trojaneren agenten gjøre betydelig skade på datamaskinen, inkludert harddisk krasj og tap av data. Den beste og enkleste måten å bli kvitt Trojan Horse Agent.4.E er ved hjelp av en effektiv antivirusprogram.

Bruksanvisning

1 Last ned Avira antivirus programvare og kjøre en fullstendig skanning (se Ressurser). Avira gratis versjonen har en rask skanning hastighet og dens trojan virus oppklaringsprosenten og fjerning kapasitet er nesten det samme som sin betalt versjon. Avira, i motsetning til de fleste antivirusprogrammer, kan installeres raskt i fem enkle trinn. Du trenger ikke engang å starte datamaskinen på nytt etter installasjonen.

2 Last ned AVG antivirus programvare og kjøre en fullstendig skanning av datamaskinen (se Ressurser). AVG har også en gratis versjon med en rask skanning hastighet. Men i motsetning til Avira, kommer AVG med en innebygd anti-spyware program som kan være nyttig i å oppdage noe spyware eller adware som har kommet inn på grunn av denne trojan dataoverførte agent.

3 Last ned Norton antivirus programvare og kjøre en fullstendig skanning av systemet (se Ressurser). Norton gir deg en gratis prøveversjon i 30 dager og er en av de mest anerkjente antivirusprogrammer på markedet. Norton er forhåndsinstallert på mange nye datamaskiner. Nortons «Live Updates" funksjonen holder dette programmet oppdatert for å gi deg det aller siste innen trojan agenten beskyttelse på datamaskinen din.

4 Tøm buffer i Internet Explorer nettleser. Start Internet Explorer og velg "Verktøy". Klikk på "Alternativer for Internett." Klikk på "General" fanen og trykke "Delete" -knappen. Sett en hake ved siden av Midlertidige Internett-filer "og" Cookies ". Trykk på" Delete "-knappen nederst.

5 Tøm buffer i Mozilla Firefox nettleser. Start Mozilla Firefox og velg "Verktøy". Klikk på "Slett private data." Sett en hake ved siden av "Cache" og "Cookies". Trykk på "Slett private data nå" -knappen.