Slik fjerner Trojan Horse Generic9

Den trojanske hest Generic9 gjør at andre servere for å laste ned mer malware på datamaskinen. Du bør vite hvordan du fjerner Generic9 før du bruker maskinen videre. Det er en enkel måte å fjerne viruset, men først bør du ha god anti-virus programvare som kan blokkere fremtidige trojanere fra å prøve å laste på datamaskinen din. Dette er den eneste måten å holde datamaskinen og informasjonen din trygg.

Bruksanvisning

1 Installere eller oppdatere anti-virus programvare. En god anti-virus program og brannmur kan hindre Generic9 infiserer datamaskinen. Hvis du ikke har en på datamaskinen, velger du et gratis program som Avast, eller gebyr-basert programvare som Norton eller McAfee. Følg instruksjonene for å oppdatere eller installere.

2 Tømme midlertidige Internett-filer. Dette er viktig for å bli kvitt det området som du kan ha blitt smittet av. Den trojanske hest har en lav trussel, men det åpnes en bakdør for andre datamaskiner å sende pop-ups til datamaskinen eller det kan tillate noen å åpne filer på datamaskinen din uten at du gjør det. Hvis datamaskinen kjører sakte eller filer er åpne uten din kommando, følger de neste trinnene for å fjerne den trojanske fra datamaskinen.

3 Start datamaskinen i sikkermodus. Gjør dette ved å velge "Start" fra Start-menyen. Når den første skjermen vises, trykk gjentatte ganger på F8-tasten til datamaskinen flytter til neste skjermbilde.

4 Velg "Safe Mode" fra menyen på denne skjermen. Du kan trykke på rekke forbundet med navnet eller flytter du musen til ordene "Safe Mode" og trykk Enter. La datamaskinen for å fullføre starte opp i sikker modus. Ingen programmer kjører i bakgrunnen når du bruker sikkermodus. Dette gjør det lettere å fjerne Generic9.

5 Klikk på din anti-virus programvare, og følg instruksjonene for å starte skanningen. Når programvaren finner Generic9, ber den deg hva du skal gjøre. Hvis du er usikker på noe, karantene den. Med denne trojaneren, kan du slette det og være trygg. Deretter la skanningen å fullføre.

6 Start maskinen til normal drift. På dette tidspunktet, kan du kjøre en annen scan for å være sikker på at du har slettet Generic9. Deretter kan du gå om din Internett-surfing uten problemer.

Hint

  • Husk å holde antivirusprogramvaren oppdatert for å unngå å bli smittet med virus eller trojanere.
  • Aldri fortsette å arbeide på en datamaskin som du tror kan ha en trojaner.