Slik fjerner verktøylinjer

Slik fjerner verktøylinjer


Verktøylinjer kan være nyttig når du surfer på Internett. Verktøylinjer kan gi søkemotor verktøy, muligheten til å sjekke e-post og nyheter med et enkelt klikk eller kjøre et program i nettleservinduet. Så nyttig som verktøylinjer er, kan de begynne å rote nettleservinduet. I tillegg har mange programmer installerer verktøylinjer som standard, selv om du ikke vil ha dem. Fjerne verktøylinjer er en rask og enkel prosess.

Bruksanvisning

Fjern fra Browser eller Avinstaller Helt

1 Klikk på "Start", "Control Panel", "Legg til / fjern programmer" for å få tilgang til verktøyet barens avinstalleringsprogram. Hvis du bare vil fjerne en verktøylinje fra nettleservinduet i stedet for å avinstallere den, åpne et nettleservindu i stedet for å gå til Legg til / fjern programmer.

2 Bla nedover listen over programmer til du finner navnet på verktøylinjen du vil fjerne, og trykk "Fjern". Bruk piltastene eller rullefeltet til høyre for å finne verktøylinjen søknaden. Slik fjerner du i stedet for å avinstallere en verktøylinje, klikk på "Verktøy", "Verktøylinjer" for å vise en liste over installerte verktøylinjer. Du kan også bruke dette til å sjekke navnet på en verktøylinje før du avinstallerer det. Un-sjekk verktøylinjen du ikke lenger ønsker å bruke. Det vil fortsatt være installert på systemet ditt, men ikke lenger synlig i nettleservinduet.

3 Start datamaskinen ved å klikke på "Start", "Slå av datamaskinen". Dette vil fjerne eventuelle rester midlertidige filer.

Fjern fra et program

4 Åpne programmet du ønsker å fjerne verktøylinjen fra. For eksempel, for å fjerne formatering verktøylinjen i Microsoft Word, åpne et Microsoft Word-dokument.

5 Klikk på "View", "Verktøylinjer" for å vise alle tilgjengelige verktøylinjer. Noen programmer uten en "View" -menyen krever at du går til "Alternativer", "Verktøylinjer" for å fjerne.

6 Un-sjekk verktøylinjen (e) du ikke lenger ønsker å bruke. De vil bli umiddelbart fjernet fra programvinduet. De vil fortsatt være installert på din datamaskin, men ikke synlig.

Hint

  • Vær oppmerksom på programmer du har installert for å se om verktøylinjer blir installert i tillegg. Du kan ofte un-sjekk muligheten til å installere en verktøylinje.
  • Installer aldri en verktøylinje med mindre du stoler på produsenten. Hvis du mistenker en verktøylinje kan samle inn personlige data, fjerne den umiddelbart.