Slik fjerner vokalen på iTunes

Apple iTunes er et musikkbiblioteket og mediespiller som tilbyr lyd, video og lydbok avspilling, og vil synkronisere mediefiler til iPhone, iPod eller iPad. De fleste video- eller lydfil sangene du laster vanligvis har tekstene inkludert, med mindre du spesifikt lastet ned en fil rettet for en karaoke spiller. Med den gratis Audacity programmet, kan du fjerne vokal fra en sang du finner på iTunes.

Bruksanvisning

1 Åpne datamaskinens nettleser og gå til audacity.sourceforge.net. Klikk på "Audacity" nedlastingslink som samsvarer med operativsystemet på datamaskinen. Last ned filen til skrivebordet. Dobbeltklikk den nedlastede filen for å installere den på datamaskinen. Restart datamaskinen etter at du ser installasjonen ferdigmelding display.

2 Dobbeltklikk på "Audacity" ikonet for å åpne programmet. Klikk "Importer lyd." Klikk på iTunes-mappen. Klikk på "medieelementer" og klikk sangen du ønsker å fjerne vokal fra.

3 Klikk på pilen ikonet ved siden av iTunes sang du importerte. Klikk "Split Studio Track." Klikk på nedre sporet ved siden av "Solo / Mute" knappene.

4 Klikk på "Effects", "Invert". Velg sangen igjen og velge "Mono".

5 Klikk på "Export". ITunes sangen lagres uten vokalen.