Slik fjerner Wild Tangent Fra registeret

Slik fjerner Wild Tangent Fra registeret


Registerredigering er der viktige innstillinger for mange programmer i en datamaskin er lagret. I de fleste tilfeller når en person fjerner et program, de gamle loggfiler og spor fortsatt i registeret. En overdreven oppbygging av registeret loggfiler kan noen ganger hindre ytelsen til en datamaskin. Som de fleste programmer, Wild Tangent logg og binærfiler kan være registret selv etter at programmet har blitt fjernet.

Bruksanvisning

1 Åpne Kontrollpanel. Kontrollpanelet er der du kan konfigurere noen av de viktigste innstillingene på din datamaskin. Du får tilgang til Kontrollpanel, gå til Start-menyen, og klikk deretter på "Control Panel". Kontrollpanelet ikonet er vanligvis funnet på høyre side av Start-menyen.

2 Fjern Wild Tangent fra datamaskinen. Når du har fått tilgang til kontrollpanelet, gå til Programmer og funksjoner delen. Programmer og funksjoner skjermbildet viser alle programmene du har installert på datamaskinen din i alfabetisk rekkefølge. Bla nedover og se etter Wild Tangent. Deretter velger Wild Tangent og fjerne det fra datamaskinen.

3 Kjør Kjør programmet. Kjør programmet er en funksjon som gjør det mulig å få tilgang til bestemte filer og steder på datamaskinen. For å utføre kjøringen program, bare gå til Start-menyen, og klikk på "Kjør". Kjør programmet er også vanligvis plassert på høyre side av Start-menyen.

4 Åpne datamaskinens register. Når du har åpnet Run søknad, skriv inn "regedit" i søkefeltet, og klikk "OK". Når du har gjort dette, vil Registerredigering åpne, og vil vise alle registerinnstillinger på datamaskinen.

5 Fjern Wild Tangent fra registret. Når du har fått tilgang til Registerredigering, utvide HKEY_CURRENT_USER mappen, og klikk deretter på "Software" -mappen. Du vil da se registerinnstillinger for alle programmene som er installert på datamaskinen. Rull ned musen og se spesielt etter "Wild Tangent". Deretter klikker du på mappen, og deretter slette alle de binære data.