Slik fjerner win32.exe

Slik fjerner win32.exe


Den win32.exe viruset er en skjult spyware fil som diskuterer seg selv som en Windows-basert program fil. Imidlertid er win32.exe fil stand til å stjele viktig dokumentasjon fra datamaskinen, inkludert bankdata og passord. På grunn av dette, er det ekstremt viktig å slette win32.exe filen fra datamaskinen din så raskt som mulig.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen og velg "Kjør". Hvis du bruker en Windows Vista / 7-datamaskin hold nede "Windows" og "R" for å starte Kjør-vinduet.

2 Skriv inn "cmd" og trykk "Enter" for å åpne ledetekstvinduet.

3 Skriv inn "CD" og deretter "CD Windows \ system32", "attrib -r -h -s amvo.exe" og til slutt skriv inn "del amvo.exe", velg deretter "avmo1.dll" og trykk "Delete" for å slette filen fra datamaskinen.

4 Skriv inn "D:" for å flytte til D-stasjonen, og skriv inn "attrib -r -h -s autorun.inf", "dell autorun.inf", "attrib -r -h -s d.com" og til slutt "dell d.com" (uten komma og punktum finnes på slutten av hvert å skrive spørsmål) Velg "avmo1.dll" filen og slette den herfra. Start datamaskinen og win32.exe filen er helt borte.