Slik fjerner Win32 / Vmalum Fra registeret

Win32 / Vmalum er et virus som bruker rootkit metoder for å åpne bakdører for utenfor angripere. Viruset ekstrakter og installerer ondsinnet infeksjoner i Windows-mappen og laster ned ekstra malware på den infiserte datamaskinen. Det kan påvirke datafiler og registeret. Dette viruset får tilgang når du laster ned ondsinnet programvare fra Internett. Når du har viruset, kan du legge merke til pop-ups, ytelsesproblemer, ikke å kunne endre skrivebordsbakgrunn og ugyldige registernøkler forårsaker datamaskinen til å krasje.

Bruksanvisning

1 Last ned Win32 / VMalum Removal Tool (se Ressurser). Klikk installasjonen koblingen for å starte installasjonen. Klikk på "Quick Install" -knappen, og klikk "Next". Klikk på "Jeg godtar" og "Next". Installasjonen begynner. Dette tar noen minutter å fullføre. Verktøyet for fjerning skanner automatisk datamaskinen når installasjonen er ferdig. Programvaren fjerner automatisk virus funnet på din datamaskin. Klikk "OK" for å avslutte.

2 Last ned STOPzilla (se Ressurser). Klikk installasjonen linken og følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet på datamaskinen. Åpne STOPzilla ved å klikke på ikonet på skrivebordet. Klikk på "Scan for Spyware" -kategorien for å åpne spyware scanner. Klikk på "Quick Scan" -knappen og programmet skanner datamaskinen for spyware. Når den er ferdig, spyware funnet på datamaskinen vises på skjermen. Klikk "Fjern" -knappen for å fjerne den skadelige filer.

3 Last ned en register skanner. Det er gratis registret lesere tilgjengelig på Internett, for eksempel RegCure eller Registry Easy. Installer register skanner på datamaskinen din ved å klikke på installasjonen linken og følg instruksjonene på skjermen for å installere programvaren på datamaskinen. Åpne programvaren du lastet ned ved å klikke på ikonet på skrivebordet eller via Start-menyen. Klikk "Scan" for å kjøre skanneren. Når den er ferdig, viser det feil funnet i registeret. Klikk på "Fix" -knappen for å fikse.