Slik fjerner Yahoo! Toolbar for eBay

Yahoo! verktøylinjen for eBay er en gratis nettleser add-on som tillater brukere å motta varsler om deres eBay virksomhet, herunder kjøp og salg, uten å besøke eBay nettsted. Verktøylinjen installerer seg selv som et søkefelt i Internet Explorer, slik at brukerne kan gjøre søk på internett ved hjelp av Yahoo! søkemotor rett i sine nettlesere, og tilgang til deres eBay kontoer med et klikk på en knapp. Yahoo! verktøylinjen for eBay installeres som et program på datamaskinen, så det er ganske lett å fjerne.

Bruksanvisning

1 Lukk alle vinduer i Internet Explorer som kjører på datamaskinen og avslutte programmet.

2 Klikk på Windows-logoen i nedre venstre hjørne av skjermen, velg deretter "Alle programmer". Dette vil få opp en meny med alle programmene som er installert på datamaskinen.

3 Finn "eBay" på listen over programmer. Mouse over "eBay" og en undermeny dukker opp med et enkelt alternativ: ". EBay Toolbar" Musen over det, og klikk på "Avinstaller verktøylinjen" i undermenyen som vises.

4 Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallere verktøylinjen. Du kan starte din nettleser når avinstalleringen er fullført.

Hint

  • Du trenger ikke å starte datamaskinen på nytt når du har avinstallert verktøylinjen.