Slik flytter WordPress Blog til en annen server

WordPress er et PHP-basert blogging og content management skript som du kan bruke til å drive nettstedet. Hvis du bytter verter, kan du fortsatt beholde innholdet i din WordPress blogg og innstillinger og data knyttet til bloggen fordi skriptet lagrer all denne informasjonen til databasen. Etter å ha flyttet databasen, vil du også ønsker å flytte selve filene, slik som de knyttet til de installerte plugins eller gjeldende tema, for å sørge for at bloggen din har samme utseende og følelse som før flytting servere.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din nåværende (gamle) WordPress dashbordet i nettleseren hvis du også endre nettadressen til din WordPress blogg og installasjonsmappen. Gå til siden for generelle innstillinger og endre nettadressene til bloggen din og installasjonsmappen til de nye adressene. Klikk på knappen nederst på siden for å lagre innstillingene.

2 Last ned din WordPress database ved å logge deg gamle verten kontrollpanel og klikk phpMyAdmin ikonet for å åpne programmet. Klikk databasen som inneholder WordPress filene fra venstre panel og klikk på "Export" -kategorien når den vises til høyre.

3 Velg tabellene som du ønsker å eksportere (hvis WordPress er den eneste skript i databasen, velg alle) fra listen. Velg "SQL" som output format. Sjekk for å velge "stucture" og "Data". Sjekk "Lagre som" og skriv inn et filnavn i tekstfeltet. Klikk på "Go" og PHPMyAdmin vil opprette SQL-fil for nedlasting på din datamaskin.

4 Logg inn PHPMyAdmin fra kontrollpanelet på den nye serveren. Klikk på databasenavn og klikk på "Import" -kategorien. Klikk på "Browse" -knappen og navigasjon til plasseringen av den lagrede SQL-filen på datamaskinen. Dobbeltklikk for å velge filen. Sjekk for å velge "SQL" -filen i phpMyAdmin og klikk på "Go" -knappen for å begynne å importere. Denne prosessen kan ta flere minutter.

5 Last ned dine gamle WordPress filene til datamaskinen via FTP-program eller ved å logge deg filbehandling via ditt kontrollpanel. Du vil ønske å lagre WordPress kjernefilene i roten av din nettside eller i en katalog som du har angitt som WordPress installasjon katalogen

6 Open "wp-config" - som du lastet ned med WordPress filene - i et tekstredigeringsprogram hvis du trenger å endre navnet eller plasseringen av databasen, brukernavn eller passord. Skriv inn den nye oppføringer i hvert av feltene og lagre filen på datamaskinen.

7 Logg inn på din nye serveren via nettbasert filbehandler eller med FTP-klient. Last kjernefiler, samt "admin", "innhold" og "inkluderer" mapper, til roten av nettstedet ditt - hvis du ønsker å beholde alle WordPress filene på ett sted. Hvis du hadde WordPress installert på en egen katalog, laste opp "index.php" til roten av ditt nettsted. Deretter oppretter katalogen på den nye serveren og laste opp resten av WordPress filer og mapper i den nye katalogen.

Hint

  • Du kan også endre nettadressen til bloggen din og WordPress installasjon plassering innenfra PHPMyAdmin før du laster den gamle databasen, eller etter at du laster opp databasen til den nye serveren (men før du får tilgang til kontrollpanelet).
  • Hvis du endrer bloggnettadresser, men ikke endre denne informasjonen i din WordPress dashbordet, vil du ikke være i stand til å få tilgang til oversikten via den nye serveren.