Slik formaterer du en Flash Drive i Linux

Slik formaterer du en Flash Drive i Linux


Hvis du er ny til Linux operativsystem, kan det virke overveldende i starten. Men du vil snart innse at du kan gjøre alt du var i stand til å gjøre i Windows eller Mac OS, bare enklere og raskere. Ofte er veien til disse oppgavene som ligner på de du vil ta for å fullføre dem i Windows. Det er en Linux tilsvarer hver oppgave du kan kjøre i de andre operativsystemer. Lær hvordan du formaterer en flash-stasjon i Linux.

Bruksanvisning

1 Starte opp datamaskinen. Hvis du er dobbelt starter, forteller datamaskinen at du ønsker å starte opp Linux installasjon. Hvis du ikke, bare la det laste til du ser skrivebordet ditt.

2 Sett din USB flash-stasjon i en av datamaskinens gratis USB-porter. Etter noen sekunder vil Linux automatisk gjenkjenne det og et ikon for det vil dukke opp på skrivebordet ditt.

3 Fra "System" menyen øverst på skjermen, klikk på "Partition Editor" i administrasjonen undermappen. Du vil bli bedt om å oppgi passordet ditt. Gjøre det for å fortsette.

4 Klikk på "GParted" -ikonet i Linux verktøylinjen øverst på skjermen. Høyreklikk på USB flash-stasjonen i kategorien "Devices". Velg alternativet "Format til ...".

5 Velg hva slags filsystem du ønsker å formatere USB flash-stasjon til. Når du har gjort dette, velg "Apply" og Linux vil helt formatere flash-stasjonen.