Slik formaterer du en flyttbar stasjon i Windows Vista

Slik formaterer du en flyttbar stasjon i Windows Vista


Flyttbare stasjoner har større bruksområder og evner i forhold til interne harddisker. Disse eksterne og allsidige medier inkluderer USB-minnepinner og Secure Digital minnekort. Non-datamaskin enheter som bruker flyttbare stasjoner er digitale kameraer, GPS og moderne flatskjerm-TV-apparater. Hvordan disse elektronikk bruke flyttbare medier varierer også, blant annet for lagring og oppdatering formål. Når du utfører aktiviteter på tvers av datamaskiner og elektroniske enheter, kan den flyttbare stasjonen gjennomgå formatering flere ganger. Hvis du trenger å bruke stasjonen på en Vista-PC, har Microsoft formateringsfunksjoner som en del av operativsystemet.

Bruksanvisning

1 Klikk på sirkel "Windows" kule logo i nedre venstre hjørne av skrivebordet (også kjent som "Start" -knappen). Type "Computer" i søkeboksen nederst på "Start" -menyen. Trykk "Enter" for å åpne "Computer" -mappen.

2 Finn delen merket "Enheter med flyttbare lagringsmedier." Høyreklikk på stasjonsbokstaven (D, E, F) for den flyttbare stasjonen. Velg "Format" fra menyen, som åpner en annen dialogboks.

3 Fjern merkingen i "Quick Format" boksen, hvis det er merket av.

4 Klikk på "Start" -knappen. Vent mens Windows Vista formaterer den flyttbare stasjonen. En pop-up boks vil vises på skjermen med en melding om at prosessen var vellykket og er komplett.

Hint

  • Formatere en stasjon vil slette alle tidligere lagrede data.