Slik formaterer du en Mini SD Memory

Slik formaterer du en Mini SD Memory


Formatere et minnekort, slettes alt på den, inkludert filer og filstrukturer, og forbereder kortet for bruk. Du kan formatere en Mini SD-kort som en rask måte å slette alt på den, inkludert eventuelle korrupte filer som kan gi deg problemer. Noen ganger vil du formaterer kortet bidra til å sikre at du har tilgang til full kapasitet på kortet, og vil lett forlenge levetiden på kortet.

Bruksanvisning

1 Skyv MiniSD-kort inn i sporet på MiniSD til SD-kort adapter.

2 Skyv SD-adapter i sporet på den ene enden av USB SD-kortleser. Plugg den andre enden inn i en USB-port på datamaskinen. Exit ut av noen vinduer som dukker opp på skjermen når du kobler til adapteren.

3 Klikk på Start-knappen i nedre venstre hjørne av skjermen. Velg "Computer".

4 Høyreklikk på ikonet som representerer SD-kortet i "Min datamaskin" -vinduet. Hvis du er usikker på hvilken ikonet er den rette, fjerne SD-kortet og sett det inn igjen. Ikonet som går bort og returnerer er den rette.

5 Velg "Format" fra rullegardinmenyen.

6 Skriv inn navnet på kortet inn i feltet som heter "Volume label." Du kan også endre filsystemet og tildelingsenheten størrelse, men det er best å la disse innstillingene på standardverdiene.

7 Klikk "Start" nederst i vinduet for å starte formateringen prosessen. Klikk "OK" på vinduet som advarer deg om at alle data vil bli fjernet. Du vil se formatet fremgang på bunnen av vinduet, og en melding vil fortelle deg når den er ferdig.

Hint

  • Alle dine data vil bli slettet fra kortet når det er formatert. Kopier alt du ikke ønsker å tape mot et annet kort eller en mappe på datamaskinen din før du starter formateringsprosessen.