Slik formaterer du en My Pass Into FAT32

Slik formaterer du en My Pass Into FAT32


Bruk av filsystemet FAT32 ble støttet av Microsoft Windows med utgivelsen av Windows 95 OSR2. FAT32 gitt støtte for større harddisker og mer effektiv lagring. FAT32-filsystemet har begrensninger, blant annet en maksimal filstørrelse på fire GB, og har i stor grad blitt erstattet av NTFS-filsystemet for moderne versjoner av Windows. Imidlertid er FAT32 et filsystem som kan brukes av Windows og Macintosh-maskiner, og det kan være nyttig på bærbare harddisker som Western Digital My Passport-serien for å dele data mellom datamaskiner som kjører forskjellige operativsystemer.

Bruksanvisning

vinduer

1 Klikk Windows "Start" og klikk på "Control Panel". Klikk på "System og sikkerhet" og velg "Lag og formatere harddisk partisjoner" fra "Administrative verktøy."

2 Høyreklikk på "My Passport" drive i det øverste vinduet av "Disk Management" og velg "Format" fra kontekstmenyen. Velg "FAT32" fra "File System" drop-down menyen. Hvis "FAT32" er ikke tilgjengelig som et valg, er stasjonen for stor for Windows til å formatere som FAT32 stasjon.

3 Klikk på "OK". Når stasjonen er formatert, i nærheten "Disk Management."

Macintosh

4 Klikk på "Spotlight" -ikonet i øvre høyre hjørne av skjermen, og skriv "Diskverktøy". Klikk på "My Passport" stasjonen fra listen over tilknyttede stasjoner på venstre side. Klikk på "Slett" fanen på toppen av skjermen.

5 Velg "MS-DOS (FAT)" fra "Volume Format" drop-down menyen. Skriv inn et navn for stasjonen i "Navn" -feltet.

6 Klikk på "Slett". Når stasjonen er formatert, lukke "Disk Utility" programmet.

Hint

  • Windows "Disk Management" verktøyet vil formatere FAT32 driver så stor som 32 GB. Du kan partisjonere større disker til 32 GB partisjoner og formatere hver partisjon separat i "Disk Management."
  • Det er freeware format verktøy som vil formatere harddisker så store som to terabytes fra Windows.