Slik formaterer du en webside for visning på en Blackberry

Slik formaterer du en webside for visning på en Blackberry


Designe web-sider for Blackberry har unike utfordringer på grunn av den mindre skjermstørrelsen. Nøkkelen til å forstå formatere websider for Blackberry skal lære hvordan å lage sider som passer best for Blackberry Browser. Web-sider kan vises godt på Blackberry-enheter, så lenge innholdet følger standard web design beste praksis siden beste praksis for Blackberry Browser følge samme bruk for desktop innhold. Men designe oppsett med mindre skjermer i tankene og bruk av <meta> tags for å kontrollere omfanget av innholdet er best.

Bruksanvisning

Slik formaterer du en webside for visning på en Blackberry

1 Design som du ville, etter beste praksis av standard web design. For eksempel, er behovet for å skille stoff fra stil og bruk av optimal markering for raskere lasting og tilpasningsdyktig innhold enda viktigere for mindre skjermer.

2 Kode sidene med HTML-markeringer som for eksempel <div> elementer for blokker av innhold og definere informasjonshierarkier med overskriften markeringer (<h1>, <h2>, og så videre).

3 Opprett web sideoppsett og innhold presentasjon for Blackberry med Cascading Styles (CSS). Ved hjelp av en ekstern CSS-stilark versus inline eller interne stiler er mer effektiv.

4 Design for å holde skriftlig innhold innskrenkes til kun det som er nødvendig for formålet, og publikum på nettstedet ditt. Sett viktig innhold på toppen av nettsiden hvor det vil være lett sett.

5 Forenkle HTML, CSS og Javascript-filer ved å fjerne alle elementer, stiler og skript som ikke trengs. Hold CSS stilark og Javascript-filer til et minimum.

6 Opprett web sidelayout i en enkel, vertikal format i stedet for kolonner hvis du ikke definerer layout med CSS. Imidlertid er CSS layout foretrekke fordi det gir mulighet for mer fleksibel presentasjon som passer til ulike nettlesere.

7 Design websider som kan håndtere ulike skjermbredder i stedet for faste bredder for å tillate sider til størrelse tilsvarende for Blackberry-enheter.

8 Informere leseren at nettsiden er laget for Blackberry-enheter ved hjelp av enten en av følgende linjer med kode i HTML <head> -delen.
<Meta name = "view" content = "width = 320" />
eller
<Meta name = "HandheldFriendly" content = "true" />