Slik formaterer e-post i en iPad

Selv om det er avanserte tekst editorer tilgjengelig for iPad, for eksempel Apples iWork-pakken, er disse ikke konfigurert for å integrere med iPad Mail app for å sende formatert e-poster. Det er to programmer tilgjengelige fra og med august 2011 som tilbyr en løsning for denne begrensningen. Evernote nylig introdusert rik tekst alternativer til sine notater iPad app. Writer er Studio lar deg også formatet, klipp og lim tekstelementer i en e-post. Men produserer Writer Studio innhold bare i form av en bildefil, slik tekst som er formatert med programmet vises bare som en PNG i kroppen av e-posten.

Bruksanvisning

Evernote

1 Åpne "App Store" program. Trykk på søkefeltet. Skriv "Evernote" og trykk "Søk". Trykk på "Evernote" i listen over resultater og trykk "Installer" på programmets informasjonsside.

2 Trykk på "Evernote" app-ikonet på startskjermen, og trykk på «Opprett konto». Skriv inn din personlige informasjon i de tilsvarende tekstfelt, og trykk på "Registrer" for å lage din Evernote-konto.

3 Trykk på "Nytt notat". Trykk på tittelfeltet og skriv inn en tittel for din e-post.

4 Trykk sammensetningen feltet for å avsløre de rike tekstmenyvalgene øverst på skjermen.

5 Skriv og formatere e-post med de rike tekstalternativer på toppen av skjermen. For eksempel, hvis du ønsker å formatere en del av teksten som en overskrift, markere hele teksten, trykker avsnittet symbol og trykk på "Section".

6 Trykk "Lagre" når du er ferdig med å formatere e-post.

7 Trykk på miniatyrbildet av dokumentet på startskjermen Evernote. Trykk på "Send til" ikonet nederst i menyen og trykk på "E-post".

8 Skriv inn adressen til e-postens mottakeren i tekstfeltet og trykk på "Send" for å sende formatert tekst.

Writer er Studio

9 Åpne "App Store" program. Trykk på "Søk" -feltet og skriv "Writer sitt studio." Trykk på "Søk" og deretter "Writer Studio" fra listen over resultater. Trykk på prislappen, og trykk "Install" for å installere app til iPad.

10 Åpne Writer sitt studio på iPad når programmet er ferdig nedlastet.

11 Trykk på "T" -knappen i venstre menylinjen for å aktivere tekstredigeringsverktøyet.

12 Trykk hvor som helst på den hvite skjermen for å plassere en markør boks. Trykk på "T" knappen igjen for å avdekke tekstformatering og berøre din foretrukne format fra menyen. For eksempel, hvis du ønsker å justere teksten riktig, trykker du på "Right Align" knappen i menyen.

1. 3 Trykk på "Folder" -knappen i menyen til høyre når du er ferdig med å formatere e-post og trykk "Kopier Page til utklippstavlen."

14 Dobbeltklikk på Hjem-knappen for å avsløre app skuffen og trykk på "Mail" app ikonet for å åpne programmet.

15 Trykk på "Skriv" knappen øverst til høyre; Skriv inn adressen til mottakeren i "Til" tekstfeltet, og trykk og hold fingeren på sammensetningen feltet og trykk på "Lim inn." Din formatert e-post vises som et PNG-bilde i sammensetningen feltet. Trykk på "Send" for å sende formatert e-post til mottakeren.