Slik formaterer en skrivbar CD ved hjelp av Nero

Slik formaterer en skrivbar CD ved hjelp av Nero


Når du oppretter en CD, har du noen forskjellige format alternativer å velge mellom. Den første er en lyd-CD, og ​​lar deg spille musikk over en standard CD-spiller. Den andre er en video-CD, og ​​lar deg spille av videoinnhold på de fleste DVD-spillere. Den tredje format alternativet er en data-CD. En data-CD brukes som en lagringsenhet, og gir deg muligheten til å sikkerhetskopiere alle slags data på datamaskinen. Du kan lage noen av disse CD-formater ved hjelp av et Nero CD brenner program.

Bruksanvisning

1 Sett inn en tom CD i CD-brenneren på datamaskinen. Lukk eventuelle Autokjør vinduer som vises etter at datamaskinen registrerer tom CD.

2 Start Nero CD brenner programvare du har installert på systemet. Det finnes mange forskjellige typer av Nero produkter, de fleste som gir deg muligheten til å skape forskjellige CD-formater. Den eneste gangen programmet ikke tillater deg å formatere CD er hvis det har spesialisert seg på ett av formatene (vanligvis CD backup).

3 Klikk på formatet på CD-en du ønsker å opprette på toppen av skjermen. Når du gjør det, justerer visningsvinduet litt for å passe formatet du lager.

4 Velg "File", "Add Files" og valgte filene du vil legge til CD.

5 Klikk "Burn" og Nero skaper din formatert CD.