Slik formaterer et nyhetsbrev

Slik formaterer et nyhetsbrev


Med innføringen av e-post i hverdagen, har folk måttet tilpasse seg en ny form for kommunikasjon. I motsetning til skriftlig brev, er e momentant, og, i motsetning til det talte ord, kan konnotasjoner og vekt være vanskelig å følge i en e-post. Du har sannsynligvis allerede vet at å kommunisere effektivt via e-post kan noen ganger være en vanskelig oppgave. Når du skriver og distribuere et nyhetsbrev, kan riktig formatering løse mange vanlige mix-ups og feil som fører til uleselig e-post.

Bruksanvisning

Formatering nyhetsbrev

1 Bruk "Return" tasten. Et av de største problemene med å formatere nyhetsbrev er at nyhetsbrevet kan se annerledes ut lesernes e-postprogrammer enn det gjør i din. For å sikre at linjene i e-posten ikke uendelige kjøre på, trykk på "Return" tasten på slutten av hver linje. Dette vil sørge for at teksten brytes til neste linje i stedet for å utvide horisontalt over på siden. Et annet alternativ for å unngå forsinkelseslinjer er å begrense hver linje til 65 tegn. Angi antall tegn per linje i preferanser delen av e-postprogrammet.

2 Bruk en skikkelig font. Mange skrifter bruker alternative avstand, noe som vil påvirke linjelengden på e-posten din, og dermed påvirke formatering og se på e-posten din. For å unngå eventuelle uhell, valgte en fast plass font som Courier eller Monaco.

3 Vær oppmerksom på dine apostrofer og anførselstegn. Hvis du bruker feil merkene, vil noen av leserne ikke kunne se dem. De riktige merkene for apostrofer og anførselstegn er den rette "fot" og "tommer" symboler, ikke krøllet apostrofer og anførselstegn.

4 Separate avsnitt med doble avkastning. Hvis avsnitt ikke er atskilt, vil e se ut som en gigantisk run-on ledd. Treffer "Return" tasten bare en gang på slutten av et avsnitt ikke alltid skille avsnittene. For å sørge for at avsnittene er skilt, trykk på "Return" tasten to ganger på slutten av hvert avsnitt.

5 Send en kopi til deg selv. Før du sender e-post nyhetsbrev ut til leserne, dobbelsjekk formatering ved å sende e-post til deg selv. Først sende den til din vanlige e-postadresse, og deretter, hvis du kan, åpne den i et annet e-postprogram for å se hvordan det ser ut. Sjekk e-posten for å formatere feil. Hvis du finner noen, gå tilbake til din e-post og gå tilbake samme vei for å se hva du har gått glipp av.