Slik formaterer Normal Avsnitt i OneNote

Microsoft Office OneNote er et stykke notater programvare som gjør at du raskt skrive ned notater hvor som helst på en side, og deretter flytte tekstboksen hvor du vil. Fordi notene er designet for å plasseres hvor som helst, ikke OneNote ikke gi noen avsnittsavstand som standard. Hvis du vil at avsnittene til å ha et mer normalt utseende, kan du manuelt legge til avsnittsavstand til teksten.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft OneNote. Klikk på "Notebook" at du arbeider med fra venstre side av skjermen. Deretter klikker du på "Section" øverst på skjermen og "Side" fra høyre side av skjermen.

2 Klikk på teksten der du vil bruke avsnittsavstand. OneNote bruker ingen mellomrom som standard, og du kan ikke endre dette, slik at du kan bare bruke denne avstanden på teksten du allerede har skrevet.

3 Trykk "Ctrl" og "A" for å markere hele avsnittet, trykker du "Ctrl" og "A" for å markere alle avsnittene i denne delen av teksten da. Trykk "Ctrl" og "A" en tredje gang for å markere alt på siden, om ønskelig.

4 Klikk på "Home" -fanen øverst på skjermen. Finn "Basic Text" område av båndet, og klikk "Avsnitt Alignment" -knappen som finnes der. Velg "avsnittsavstand Options" fra bunnen av pop-up menyen.

5 Skriv inn ønsket avsnittsavstand, i poeng, i "før" og "etter" bokser, som vil plassere plass før og etter avsnitt. Hvis du plasserer et tall i både "før" og "etter" boksene, den største av de to vil bli brukt mellom avsnittene. Når du har angitt ønskede verdier, klikk på "OK" og din avsnittsavstand vil vises på skjermen.

Hint

  • Hvis du er ute etter en vanlig avstand konfigurasjon, bruker Microsoft Word 0 poeng før avsnitt og 10 poeng etter.