Slik forskning Bruke PowerPoint

Ved hjelp av PowerPoint å gjennomføre og rapportere om forskning vanligvis innebærer tilgang til PowerPoint Forskning oppgaveruten. Forsknings tjeneste i Microsoft Office gjør det mulig å bruke gratis ressurser for eksempel Microsoft Encarta multimedia leksikon. Du kan også få tilgang til gebyr-baserte tjenester som Factiva, fjernlys Forskning og Thomson Gale selskapet profiler. Ved hjelp av PowerPoint, kan du også opprette en forsknings plakat for å vise fakta, tall og analyser.

Bruksanvisning

1 Åpne PowerPoint for å lage et nytt dokument. Konfigurere siden ved å klikke på "Home" -menyen fanen og velge "Page Setup". Angi dimensjonene for siden basert på størrelsen på plakaten du ønsker å skrive ut. For eksempel, skriv "48" som bredden og "36" som høyden. Klikk på "OK" -knappen.

2 Trykk på "Ctrl / S" tastene for å lagre filen. Navn plakaten og inkluderer et versjonsnummer. Lagre filen ofte under forskningsprosessen og endrer versjonsnummer hver gang. Hvis du gjør en feil, kan du åpne en tidligere versjon.

3 Velg "forskning" fra "anmeldelse" menykategori. I "Søk etter:" skriver du inn et ord eller uttrykk relatert til emnet. Fra "Forskning Kilder" drop-down menyen, velg ressursen du vil søke gjennom, for eksempel "Bing". Klikk på "Start søk" pilen for å begynne å lete. "Research" oppgaveruten viser resultatene. Søk enkeltkilder eller grupper av kilder merket "Alle Reference Books", "All forskning nettsteder" eller "Alle forretningsmessige og økonomiske nettsteder."

4 Skriv inn de første bokstavene i emnet, og klikk deretter på "Start søk" knappen. I "Finner du ikke det?" del av Forskningsoppgaveruten klikker du den beste match for søket. Klikk på linkene som vises for å få informasjon om emnet og drive forskning er nødvendig for beslutninger.

5 Aktivere ekstra forskningstjenester ved å klikke på "Forskning alternativene" linken og velge avmerkingsboksene for de tjenestene du ønsker. Klikk på "OK" -knappen. Klikk på "Get tjenester på Office Marketplace" linken for å finne nye tjenester og legge dem til skjermen.

6 Legg til innhold fra andre kilder til siden din. Klippe og lime innhold fra andre Microsoft Office-filer ved å velge innhold og trykke "Ctrl / C" for å kopiere innholdet. Trykk på "Ctrl / V" for å lime inn forskningens innhold på siden din. Merk teksten og endre skrifttype og skriftstørrelse. For eksempel velge "Arial" og "36" for forskning plakaten. Legg til tekst, grafikk og farge for å designe en plakat som effektivt formidler resultatene av forskningsinnsatsen.