Slik gjenoppretter Bilder slettede jeg tok på Mitt kamera for lenge siden

Slik gjenoppretter Bilder slettede jeg tok på Mitt kamera for lenge siden


Digitale bilder er filer med informasjon, akkurat som musikk og tekstfiler. Hvis du kaster disse filene borte, de er ikke helt borte. Ifølge United States Computer Emergency Readiness Team, informasjon fra disse bildene forblir på bildet ditt lagringsenhet til kameraet eller datamaskinen til slutt dekker den med ny informasjon. Hvis kameraet eller datamaskinen ennå ikke har gjort dette, er det fortsatt en mulighet for at du kan hente dine gamle bilder.

bruksanvisning

1 Skaff programvare som er skrevet for å gjenopprette kasserte filer og bilder. Det er et bredt utvalg av programvare på markedet utformet for dette formål. Du kan kjøpe programvare, eller du kan laste ned shareware og freeware-programmer. Last ned programmet direkte til datamaskinen, og deretter dobbeltklikker med musen på ikonet for programvareinstallasjon som vil ha .exe. Programvaren vil installere seg.

2 Plasser lagringsenhet i en kortleser.

3 Fest kortleseren til datamaskinen ved å plugge den inn i en USB-port. Datamaskinen vil automatisk gjenkjenne ekstern kortleser som en ny harddisk.

4 Kopier hele disken til harddisken som en backup før du prøver å gjenopprette gamle fotografier.

5 Åpne disk recovery programvare. Hvert stykke programvare vil avvike noe i sin drift, men all programvare vil ha et brukervennlig grensesnitt som lar deg velge harddisken som inneholder lagringsenheten. Hvert program vil også ha en kommando som forteller programmet for å gjenopprette manglende bildefiler. Ettersom programmet finner gamle bilder, vil det plassere en katalog av mindre versjoner av bildene på skjermen og vil gi deg muligheten til å utvinne de bildene du vil.

6 Velg hvert bilde som du vil gjenopprette. Vanligvis kan du gjøre dette ved å klikke på bildet eller sjekke en boks ved siden av bildet. Når du har valgt alle bildene du vil gjenopprette, forteller programvare for å gjenopprette de valgte bildene. De fleste programmer vil ha en knapp med dette alternativet skrives ut på den siden av katalogen bilder.

Hint

  • Prøv flere forskjellige fil utvinning programmer på din data lagringsenhet. Ulike programmer vil oppnå ulike resultater.
  • Ikke formater datalagringsenhet. Formatere lagringsenhet vil gjøre det vanskeligere for programvaren for å finne slettede bilder. Hvis programvaren er i stand til å finne bildene, kan du ha noe annet valg enn å sende lagringsenhet til en profesjonell foto utvinning ekspert. Dette alternativet kan koste hundrevis av dollar.