Slik gjenoppretter Boot Manager

"Boot Manager" er en fil som brukes i Windows Vista og Windows 7 for å starte datamaskinen. Installasjonen DVD Windows inneholder en gjenopprettingskonsollen som du bruker til å reparere en boot manager fil hvis den svikter. Dette kan skje fra noen virus eller en installasjon av et program som påvirker oppstartsfiler. Dette fører til maskinen din til å mislykkes når den prøver å starte opp. Reparere bare Oppstarts filer for å unngå å installere operativsystemet, noe som gjør det mer praktisk å gjenopprette informasjon.

Bruksanvisning

1 Sett inn Windows 7 eller Windows Vista-installasjon DVD. Restart datamaskinen. Når du blir bedt om å trykke på "Enter" -tasten for å gå inn i gjenopprettingsprosessen for maskinen.

2 Velg språk fra rullegardinlisten. Velg tastaturinnstillingene og tidssonen og klikk deretter på "Next".

3 Klikk operativsystemet på listen over oppdagede operativsystemer. For de fleste brukere er eneste som er oppført. Klikk på Windows-versjon, og klikk "Next".

4 Klikk "Startup Repair". Windows kontrollerer oppstartsfilene og kopier en ny kopi av boot manager filen på harddisken. Når den er ferdig, fjerner installasjons DVD og starte datamaskinen på nytt.