Slik gjenoppretter en Dell Dimension 4700 til fabrikkinnstillinger

Dimension 4700 er en stasjonær datamaskin som er utviklet og distribuert av Dell. Hvis datamaskinen har blitt ødelagt med virus eller spyware, eller hvis du vil akkurat som en ny start, kan du returnere din Dell Dimension 4700 til fabrikkinnstillingene. Dell Dimension 4700 leveres med et sett med gjenopprettingsplater som inneholder all programvaren og operativsystemet datamaskinen ble levert med på kjøpstidspunktet. Bruke gjenopprettingsplate vil kreve at du oppgir BIOS for å endre oppstartsrekkefølgen.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen og trykk på "Delete" -tasten mens datamaskinen startes opp før Windows-skjermen kommer opp. Dette vil gå inn i BIOS menyen og tillater deg å endre oppstartsinnstillinger.

2 Tab over til "Boot Order" -kategorien.

3 Bla ned til du kommer til "Boot Options" -menyen.

4 Bruk piltastene for å flytte den optiske stasjonen til toppen av støvelen listen. Dette vil fortelle datamaskinen til å starte opp fra stasjonen før harddisken.

5 Trykk "F11" for å avslutte og lagre endringene.

6 Sett din Dell gjenopprettingsplate i stasjonen, og deretter starte datamaskinen på nytt. Klikk "Next" på velkomstskjermen.

7 Velg alternativet "Full Factory Recovery", deretter "Ja" for å bekrefte operasjonen.

8 Tillat datamaskinen å kjøre restore program.

Hint

  • Ta sikkerhetskopi av alle data du ønsker å beholde før du starter, så gjenopprette Dell til fabrikktilstand vil slette harddisken din.