Slik gjenoppretter en Dell Inspiron 1150 til fabrikkinnstillinger

Hvis du mottar en gjentatt systemfeil, hvis du får den fryktede blå skjerm, eller hvis din Dell Inspiron 1150 datamaskin nekter å fullt starte opp, gjenopprette datamaskinen til de opprinnelige fabrikkinnstillingene er enkel nok til at selv en ny datamaskin bruker kan fullføre denne oppgaven. Du kan også være lurt å tilbakestille datamaskinen til de opprinnelige fabrikkinnstillingene hvis du selger maskinen. En full restaurering vil fjerne alle brukerinstallerte filer og programmer.

Bruksanvisning

1 Sett inn den opprinnelige operativsystemet plate i maskinens optiske stasjon.

2 Start datamaskinen på nytt. I løpet av oppstartsprosessen, vil du bli bedt om å "Trykk en tast for å starte opp fra CD." Når dette skjer, trykker på en tast på tastaturet.

3 Velg alternativet for å installere. Når datamaskinen begynner å starte opp fra platen i den optiske stasjonen, vil du bli bedt om å velge å reparere eller reinstallere. Velg alternativet for å installere. Dette vil tilbakestille datamaskinen til de opprinnelige fabrikkinnstillingene. Når du har valgt å installere, vil prosessen fullføre uten ytterligere innspill fra deg. Datamaskinen vil starte på nytt selv når prosessen er fullført.

Hint

  • Dette fungerer for alle versjoner av Windows.