Slik gjenoppretter Inbox.Bak for Outlook Express

Slik gjenoppretter Inbox.Bak for Outlook Express


En skadet eller mangler innboks i Outlook Express trenger ikke bety slutten for din e-post. Før du panikk, prøver å gjenopprette en sikkerhetskopi av den skadede eller manglende mappe. Gjenopprette en sikkerhetskopi innboksen er lik angre slettingen av andre typer filer som er lagret i papirkurven. Microsoft gir ut en oppdatering for Outlook Express som automatisk vil opprette sikkerhetskopifiler før komprimering. Last ned og installer oppdateringen hvis du ikke har det ennå. Merk imidlertid at det ikke vil løse et problem som har oppstått før oppdateringen ble installert.

Bruksanvisning

1 Lukk Outlook Express, hvis den er åpen, ved å klikke på "x" -knappen i øvre høyre hjørne av hovedvinduet eller klikke på "Exit" i "File" -menyen.

2 Dobbeltklikk på "Recycle Bin" ikonet på skrivebordet. Se i listen over slettede elementer for "inbox.bak" fil. Høyreklikk på filen og klikk "Restore". Merk plasseringen under "Original Location" kolonnen. Windows vil gjenopprette inbox.bak fil til denne mappen.

3 Start Windows Explorer fra "Tilbehør" -mappen på Start-menyen, eller dobbeltklikk på "Min datamaskin" -ikonet. Klikk gjennom mappene til du kommer til Outlook Express postmappe der inbox.bak er gjenopprettet.

4 Sørg for at du bla til riktig Windows globale brukeridentifikasjonsnummer, som er unik for hver Outlook Express profil (hvis det er mer enn én). Du vil se det som en lang streng av tall i klammeparenteser som dette: {1234567890}.

5 Sjekk om det er en fil i mappen som heter "Inbox.dbx." Hvis det er, høyreklikke på filen, og dra og slipp den til skrivebordet eller en annen mappe. Klikk på "Flytt". Du må gjøre dette, eller vil du være i stand til å endre navn på inbox.bak filen til en postmappe Outlook Express.

6 Høyreklikk inbox.bak filen. Klikk "Gi nytt navn" i menyen. Erstatt "bak" med "dbx" for å gjenopprette det som en postmappe.

7 Start Outlook Express på nytt. Den gamle innboksen skal nå være gjenopprettet. Du kan trygt slette den andre Inbox.dbx hvis du er sikker på at restaureringen har vært vellykket.

Hint

  • Outlook Express postmappe plassering kan være i en skjult mappe. For å avdekke skjulte filer og mapper, åpner du Windows Utforsker, og klikk "Mappealternativer" i "Verktøy" -menyen. Klikk på "View" -fanen og aktiver "Vis skjulte filer og mapper" i listen over alternativer.