Slik gjenoppretter NDA filer med Nero

Slik gjenoppretter NDA filer med Nero


NDA-filer er drivbildefiler opprettet av Nero BackItUp søknaden. Drive bilder inneholder en sikkerhetskopi av en hel datasystem og kan brukes til å gjenopprette systemet i tilfelle en harddisk krasjer eller korrupsjon. NDA-filer kan bare gjenopprettes ved hjelp av Nero BackItUp programvare. Du kan velge å gjenopprette filer, mapper, programmer eller hele kjøretur fra .NDA fil.

Bruksanvisning

1 Koble den eksterne harddisken, USB-enhet eller CD eller DVD som lagrer NDA-filen.

2 Klikk "Start", velg "Alle programmer" og klikk på "Nero" -mappen. Velg "Nero BackItUp" oppføring i Nero mappen.

3 Klikk på "Verktøy" -knappen på menylinjen og klikk på "Restore Wizard" alternativet. Dette vil åpne veiviseren for gjenoppretting.

4 Klikk på "Neste" -knappen i velkomstvinduet i veiviseren, og klikk på "Folder" -ikonet i "Velg Backup Information File" -delen. Velg NDA filen du vil gjenopprette i vinduet som åpnes og klikk "OK."

5 Klikk på "Restore På Opprinnelig sti" og skriv inn passordet for backup hvis det er én. Klikk "Next" for å åpne en fil-utvalget vinduet for NDA-filen.

6 Velg filene eller mappene du ønsker å gjenopprette i nettleservinduet, og klikk "Next". Velg "Erstatt Fil" og klikk "Next". Klikk "Finish" for å gjenopprette filene til datamaskinen din.