Slik gjenoppretter Sound Recorder

Slik gjenoppretter Sound Recorder


The Sound Recorder program som kommer forhåndsinstallert med Windows-operativsystemer er kategorisert som en systemfil Windows. Som standard er det lagret i C: \ Windows \ system32 mappen. Fordi det er ansett som et system fil, den enkleste måten å gjenopprette den hvis den er slettet ved et uhell, eller begynner å svikte, er å bruke Systemgjenoppretting-verktøyet for å tilbakestille alle systemfiler og innstillinger tilbake til en dato Windows når programmet jobbet . Hvis du ønsker å bruke en mer målrettet tilnærming til å gjenopprette dette programmet, kan du også prøve å avinstallere og installere programmet.

Bruksanvisning

Utføre systemgjenoppretting i Windows 7

1 Logg deg på Windows ved hjelp av en administratorkonto.

2 Åpne "Start" -menyen. Type "System Restore" i søkeboksen. Trykk "Enter" for å starte Systemgjenoppretting veiviseren.

3 Klikk "Next" på den første "Gjenopprett systemet og filen innstillinger" spørsmål.

4 Se gjennom listen over gjenopprettingspunkter tilbys i "Gjenopprett datamaskinen til slik det var før den valgte hendelsen" spørsmål. Klikk på de siste gjenopprettingspunkt som er datert i en periode da Sound Recorder søknaden var fungerer. Hvis du ikke ser noen gjenopprettingspunkter som passer disse kriteriene i gjeldende liste over gjenopprettingspunkter, sette en hake i boksen ved siden av "Vis flere gjenopprettingspunkter." Klikk "Next" når du har valgt et gjenopprettingspunkt.

5 Klikk på "Ferdig".

Utføre systemgjenoppretting i Windows XP

6 Logg deg på Windows ved hjelp av en administratorkonto.

7 Klikk på "Start". Velg "Kjør". Skriv inn "% Systemroot% \ System32 \ restore \ rstrui.exe" i "Open" -boksen. Klikk "OK" for å starte Systemgjenoppretting veiviseren.

8 Velg "Opprett et gjenopprettingspunkt" på den første "Velkommen" prompt. Klikk "Next".

9 Klikk på den nyeste uthevet dato i kalenderen som faller innenfor den perioden da Sound Recorder søknaden var fungerer. Hvis denne datoen ikke bor i inneværende måned, klikker du på kalenderen tilbake pilen for å vise forrige måned.

10 Fremhev ett av gjenopprettingspunkter oppført i boksen til høyre. Klikk "Next". Klikk "Next" igjen for å bekrefte.

Ved hjelp av Legg til / fjern programmer-verktøy i Windows XP

11 Klikk "Start", velg "Kjør," type "Explorer" i boksen og klikk "OK" for å starte Windows Utforsker. Kopier og lim inn følgende katalog i adressefeltet: C: \ WINDOWS \ inf \ sysoc.inf. Den "sysoc.inf" fil åpnes i Notepad.

12 Bla nedover siden til du finner den linjen som leser, "multim.mottak = ocgen.dll, OcEntry, multimed.inf, HIDE, 7". Ta ordet "HIDE" fra linjen (men sørg for å la de to komma på plass). Til slutt linjen bør lese, "multim.mottak = ocgen.dll, OcEntry, multimed.inf ,, 7". Hold nede "Ctrl" -tasten og trykk "S" for å lagre filen. Lukk Notisblokk. Lukk Windows Utforsker.

1. 3 Klikk "Start", velg "Control Panel" og dobbeltklikk på "Legg til / fjern programmer" -ikonet.

14 Klikk på "Legg til / fjern Windows-komponenter" -knappen i venstre side av vinduet. Marker "Tilbehør og Utilities" -mappen, og klikk "Details". Marker "Multimedia" og klikk "Details". Fjern haken i boksen ved siden av "Sound Recorder". Klikk "OK" for å avinstallere den.

15 Gå tilbake til "Multimedia" detalj vinduet. Sett en hake i boksen ved siden av "Sound Recorder". Klikk "OK" for å installere det.