Slik gjenoppretter Sound slettes fra en datamaskin

Du prøver å spille av en lyd eller video-fil på datamaskinen, men det er ingen lyd - det er enten stillhet eller en irriterende ding. Hvis du er typen som liker å rote rundt på datamaskinen og fikle med ulike system filer eller programmer, bare for å se hva som kan oppgraderes, endres, forbedres eller slettet for å spare plass, kan du finne deg selv å gjøre mer skade enn godt. Du kan enkelt slette noe viktig, som en god sjåfør, ved et uhell. Den gode nyheten er at det er veldig lett å rette en slik feil.

Bruksanvisning

1 Test lyden. Noen ganger kan du oppleve at ingen lyd kommer ut av maskinen når den skal, og du umiddelbart tenker kanskje du slettet lyd driver. Men det kan godt være at du gjorde noe langt mer enkel, for eksempel dempe høyttalerne ved et uhell. Kanskje ikke lyden fungerer ikke bare når du bruker et bestemt program, noe som tyder på at programmet er skadet og lyd driver er intakt. For å sikre lyddriveren fungerer, prøv å spille en lyd eller video-fil med et annet program. Hvis ingen lyd blir produsert, er problemet sannsynligvis med sjåføren.

2 Sjekk om lyden driveren er fortsatt installert. Gå til "Innstillinger", "Kontrollpanel", "System" og "Device Manager. Klikk for å utvide" lyd, video og spillkontrollere. "Your lyd driver som skal vises. Hvis du har slettet den ved et uhell, vil det si noe sånt som" Ingen lyd driver installert. "

3 Sjekk status for lyd driveren hvis det er fortsatt installert. Høyreklikk på navnet på lyd driver og klikk "Egenskaper". Det burde si "Denne enheten fungerer som den skal." Hvis den ikke gjør det, eller om det står at det fungerer som det skal, og det egentlig ikke skjer, må du avinstallere den eksisterende driveren og installere en ny (se trinn 2) eller fullføre en Systemgjenoppretting.

4 Fullføre en Systemgjenoppretting til å gjenopprette datamaskinen til en dato før du mistenker at din lyddriveren ble slettet. Den beste måten å gjøre dette på er å åpne din generelle hjelpen katalogen (på en PC, kan du gå til skrivebordet og trykk F1) og søke etter «Systemgjenoppretting." Følg trinnene når du blir bedt om, og du vil bli vist en kalender med uthevet datoer. Dette er datoene som et øyeblikksbilde av datamaskinens innstillinger ble lagret. Plukk datoen nærmest den nåværende for å sikre minst antall potensielt viktige filer tapt. Hvis lyden fortsatt ikke fungerer, gjentar du prosessen, som går tilbake til den andre nærmeste dato og fortsett til du har lyd eller du har kjørt ut av dato. Hvis dette skjer, må du installere en ny lyd driver.

5 Avinstaller eksisterende lyd driver hvis du fortsatt har det installert. Du vil være i stand til å gjøre dette ved å gå til "Innstillinger", "Kontrollpanel", "System" og "Device Manager." Klikk for å utvide "Lyd, video og spillkontrollere." Nå høyreklikk og velg "Avinstaller."

6 Last ned og installer ny lyd driver. Velg en fra nettstedet "Driver Files" eller søk etter en i henhold til operativsystemet i en søkemotor. Følg monteringsanvisningen.