Slik hindrer Integrer YouTube Fra Redirecting

YouTube er en video deler tjeneste fra Google, Inc. som lar sine brukere til å bruke en bestemt kode for å legge inn YouTube-videoer til Web-sider. Som standard når besøkende klikker en innebygd video, omdirigeringer spilleren automatisk dem til nettstedet YouTube. Hvis du ikke ønsker å sende noen av nettstedets trafikk til YouTube, kan du legge til en bestemt parameter, eller kode fragment, til Hypertext Markup Language koden.

Bruksanvisning

1 Besøk YouTube-siden som inneholder videoen du ønsker å legge inn på nettstedet.

2 Klikk "Share" og velg "Embed".

3 Start Notepad og åpne HTML-fil som inneholder kildekoden til siden der du ønsker å legge ned videoen. Kopier koden fra YouTube ved å høyreklikke hvor som helst i embed-boksen og velge "Kopier". Lim inn koden i Notisblokk ved å høyreklikke og velge "Lim inn."

4 Finn URL-adressen til YouTube-video i den innebygde koden du nettopp limte inn Notepad. URL-adresser til videoer på YouTube ser ut som følgende: "http://www.youtube.com/embed/videoID&quot ;, der" VideoID "er en alfanumerisk kode som identifiserer videoen.

5 Skriv inn eller kopier-og-lim "? Modestbranding = 1" etter VideoID. URL-adressen skal nå se ut som følgende eksempel:
http://www.youtube.com/embed/VideoID?modestbranding=1
Den "modestbranding" parameter instruerer YouTube til å fjerne logoen fra den innebygde spilleren og for å deaktivere omdirigere.

6 Lagre HTML-fil og laste den opp til webserveren ved hjelp av Web vertens filbehandler eller en FTP-klient.