Slik hindrer Internet Explorer Fra Legge til en ny skjerm foran

Slik hindrer Internet Explorer Fra Legge til en ny skjerm foran


Når du klikker på en nettside link eller starte et nettsted fra et program, som standard Internet Explorer lanserer et nytt vindu. Selv om Internet Explorer er allerede åpnet, kan et nytt vindu. Du kan endre denne standard til en egendefinert innstilling. Når endret klikke på en ny link åpner en ny fane i din allerede åpnet nettleservinduet Internet Explorer. I tillegg vil popup-vinduer ikke vises foran leseøkt, i stedet vises i en ny fane.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på "Internet Explorer" på Windows-skrivebordet. Hvis du ikke ser et ikon for "Internet Explorer" klikk på "Start" og "Alle programmer." Se etter "Internet Explorer" i listen over programmer og dobbeltklikk på den.

2 Klikk på "Verktøy" -menyen i menylinjen på tvers av toppen av Internet Explorer. Hvis "Verktøy" er ikke til stede, se i øvre høyre side av "Internet Explorer" vinduet for en rullegardinmenyen "Verktøy" og klikk en gang.

3 Velg "Valg" eller "Alternativer for Internett" fra rullegardinmenyen som vises.

4 Klikk på fanen "Generelt" og bla nedover til du ser en overskrift for "Tabs". Klikk på knappen merket "Innstillinger" under "Tabs" overskriften.

5 Kryss av i boksen ved siden av "Aktiver faner." Under "Når man kommer til et pop-up" klikk på valgknappen ved siden av "Alltid åpne pop-ups i en ny fane."

6 Klikk på valgknappen ved siden av "en ny fane i det aktive vinduet" under "Åpne koblinger fra andre programmer i:" overskriften. Klikk "OK" for å lagre innstillingene. Klikk "OK" igjen for å gå ut av menyen "Innstillinger". Start Internet Explorer hvis du blir bedt om å gjøre det.