Slik holder Mine Photo Kommentarer Privat på Facebook

May 8 by admin

Slik holder Mine Photo Kommentarer Privat på Facebook


Kommentarer er en måte for folk på vennelisten din til å forlate tilbakemelding om Facebook-profilen innhold, inkludert bildene du laster opp. Selv om du ikke kan skjule bare kommentarer på et bilde, hvis du skjuler en bestemt fotoalbum alt innholdet - inkludert fotokommentarer - holdes privat. Enten lage dine album privat til bare dine venner, eller skjule dem fra bestemte personer.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Facebook-profil, og klikk på "Account" -lenken øverst på en hvilken som helst Facebook-skjermen.

2 Velg "Personverninnstillinger" fra "Konto" -menyen.

3 Klikk på "Tilpass innstillinger" linken nederst på "Deling på Facebook" gruppe.

4 Rull ned til bunnen av "ting jeg deler" på "Tilpass innstillinger" -menyen. Klikk på "Rediger personverninnstillinger for eksisterende fotoalbum og videoer" linken.

5 Klikk på den grå ikonet under et fotoalbum og velg "Venner" for å skjule albumet fra alle, men din venneliste. Klikk "Tilpass" hvis du ønsker å begrense personvernet ytterligere. Skriv inn navnet på en venneliste eller individuelle venn i "Skjul dette fra" for å holde bildene skjult fra de venner.

6 Tilbake til "Tilpass innstillinger" -menyen og gå til "ting som andre deler" -delen. Klikk på den grå "Edit Settings" -knappen ved siden av "Bilder og videoer du merket i" og bruke den grå ikonet for å sette en personvernnivå for bildene du merket i.

Related Articles