Slik importerer en Excel Chart Into MapInfo

Slik importerer en Excel Chart Into MapInfo


MapInfo Professional er en kartlegging program som lar deg lage dine egne spesifikke kart som inkluderer topografi. Du kan også lage en nøkkel til å forklare alle de ulike punktene på kartet, og programvaren inneholder også Global Positioning System programvare. Med programmet kan du importere data, for eksempel diagrammer fra programmet Microsoft Excel. Før du begynner å importere en Microsoft Excel-diagram til MapInfo, bør du sørge for at diagrammet er fullt forberedt slik du vil det skal vises i MapInfo.

Bruksanvisning

1 Åpne MapInfo programmet på datamaskinen din. Klikk på "File" fra verktøylinjen øverst menyen og klikk deretter på "Open" alternativet.

2 Finn Excel-fil som inneholder diagrammet som du ønsker å importere til MapInfo, og klikk deretter på den slik at den er markert. Klikk på "Open" knappen.

3 Velg den spesifikke Excel-arbeidsbok som du vil åpne fra "Åpne" dialogboksen, og klikk deretter på "OK" -knappen.

4 Velg området til Excel regneark fra "Named Range" drop-down menyen i Excel Information dialogboksen. Klikk på "OK" -knappen igjen.

5 Sett av tid til Excel-diagram til fullt ut å importere inn i MapInfo søknaden. Når diagrammet vises, kan du justere størrelsen på den ved å klikke på hver side eller hjørne og dra med musen.