Slik importerer en Excel-fil inn i et Word-dokument

Microsoft Excel og Microsoft Word er Microsoft Office-programmer som er utviklet for å fungere sammen uten problemer. Importere en Excel-fil i et Word-dokument kan gjøres enkelt ved et enkelt kopiere og lime inn. Du kan redigere dataene du vil importere ditt skjønn og justere formateringen etter behov.

Bruksanvisning

1 Åpne Excel-regneark du vil importere. Velg dataene du ønsker å kopiere i Word. Kopier dataene ved å høyreklikke og velge "Kopier" eller gå til "Edit" på verktøylinjen og deretter velge "Kopier".

2 Åpne et nytt Word-dokument. Lim inn data fra Excel regneark i dokumentet ved å høyreklikke og velge "Lim inn" eller gå til "Edit" på verktøylinjen og deretter velge "Lim inn." Alternativt, klikk "Rediger" på verktøylinjen og deretter "Lim inn" for å få opp en liste over formateringsalternativer. Klikk på "Lim inn som: Microsoft Excel-skjema Object" hvis du vil være i stand til å redigere informasjon ved hjelp av Excel.

3 Klikk på utklippstavlen som vises på bunnen av Excel objekt for å få opp "Lim inn objekter." Velg "Hold Source formatering" for å holde dataene som er. Velg "Match Destinasjon Table Style" for å gjøre dataene matche stilen av Word-dokumentet. Velg "Lim inn som bilde Only" hvis du ikke vil at dataene som skal redigeres. Velg "Keep Bare tekst" for å kvitte seg med bordet og bare holde dataene. Velg «Hold Kilde Formatering og link til Excel" for å beholde den opprinnelige format og være i stand til å redigere dataene i Excel. Velg "Match Destinasjon tabellstil og Link til Excel" for å matche stilen på Word-dokument og være i stand til å redigere dataene i Excel.