Slik importerer en Excel kontoutskrift Into Quickbooks 2005

Slik importerer en Excel kontoutskrift Into Quickbooks 2005


Ifølge Intuit, skaperne av Quickbooks, programmet kan ikke importere kontoutskrifter lagret som Microsoft Excel-regneark (.xls filer). Men en rekke tredjeparts selskaper tilbyr verktøy som kan brukes til å konvertere Excel-regneark til en fil som kan importeres til Quickbooks. Ved hjelp av denne tredjeparts produkt å forvandle din Excel-regneark kan være den eneste måten du kan importere data.

Bruksanvisning

1 Last ned den siste kontoutskriften. Lag en sikkerhetskopi av uttalelsen, og backup av dine nåværende Quickbooks data.

2 Velg og last ned et program som kan konvertere Excel (.xls) filer til .qif (Quicken Interchange Format) eller .iif (Import / Export Interchange Format) filer. En rekke programmer er tilgjengelig på en rekke priser. Du foretrekker kanskje å prøve et program som tilbyr en prøveversjon før du kjøper den.

3 Installer konvertering program av ditt valg. Følg instruksjonene som er tilgjengelige på selgerens nettside eller i programmets "Hjelp" filer til å konvertere Excel-fil til .qif eller .iif format.

4 Åpne Quickbooks og importere den konverterte filen. Gjennomgå uttalelse i Quickbooks for å sikre at dine transaksjoner ble importert riktig.