Slik importerer en Excel-regneark til Sharepoint

Slik importerer en Excel-regneark til Sharepoint


Microsoft Sharepoint har en rekke funksjoner som tillater ansatte, i enhver bedrift, å samarbeide med hverandre på ulike prosjekter og data. En av funksjonene er muligheten til å administrere og jobbe med dokumenter fra hvilket som helst sted. Dette er mulig fordi dataene er holdt i en sky plattform. Men å jobbe med standard Microsoft Excel-regneark informasjon i Sharepoint, må du først laste opp Excel celle informasjon til en Sharepoint-liste.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Sharepoint, og klikk på "Områdehandlinger" og "Vis alle områdeinnhold."

2 Velg "Create" -fanen i det nye vinduet og velg "Import regneark" linken.

3 Skriv inn navnet du ønsker å gi Excel-data i Sharepoint, og skrive en beskrivelse som vil hjelpe deg å huske hva slags data det er.

4 Finn Excel-filen med "Browse" -knappen, og klikk "Importer" igjen. La standardcelle verdiområdet, og klikk "Importer" igjen. Vent på en pop-up vindu for å dukke demonstrere din Excel-dokument. Velg radene du vil importere ved å klikke og dra pekeren over seksjonene. Husk å markere titlene, ellers vil De ikke vet hva verdiene er for.

5 Klikk på det lille ikonet i "Importer til Windows Sharepoint Services List" boksen. Dette er det lille ikonet som ser ut som et ark med en innkommende pil på den. Det sitter ved siden av inndatafeltet med listen over rad tall.

6 Trykk på "Import" knappen igjen, og vente på at data som skal importeres til Sharepoint-liste.