Slik importerer et bilde fra iPhoto til Lightroom 3

Biblioteket informasjonen i iPhoto er lagret inne i en pakke fil i stedet for en vanlig mappe. Dette gjør importere et bilde fra iPhoto til Lightroom 3 litt mer komplisert fordi Lightroom 3 er ikke i stand til å lese iPhoto pakkefilen. Derfor, for å importere et bilde fra iPhoto til Lightroom 3, bilder som er lagret i iPhoto-biblioteket må eksporteres til en plassering Lightroom 3 kan se. Prosessen med å importere et bilde som ikke har noen endringer fra iPhoto til Lightroom 3 er forskjellig fra prosessen med å importere et bilde som har endringer.

Bruksanvisning

Importere et bilde som ikke har noen Edits

1 Start iPhoto.

2 Bla gjennom iPhoto-biblioteket for å finne bildet du vil overføre. Klikk på bildet du vil ha.

3 Gå til "Fil" -menyen. Velg "Export". Sett "Kind" til "Original". Klikk "Export". Velg "Desktop" fra rullegardinmenyen. Klikk på "OK".

4 Lukk iPhoto. Start Lightroom 3.

5 Klikk på "Import" knappen. Bruk konsolltreet i panelet til venstre for å bla til skrivebordet ditt. Velg bildet. Klikk "Importer".

Importere bilder med Edits

6 Naviger til iPhoto-biblioteket på brukere / bilder / iPhoto-biblioteket. Høyreklikk på "iPhotos Library" -mappen. Velg "Vis innholdet i pakken".

7 Finn høyreklikk på "originaler" undermappe. Velg "Lag alias." Dra "Originaler Alias" -mappen til skrivebordet.

8 Start Lightroom 3.

9 Klikk på "Import" knappen. Bruk konsolltreet i panelet til venstre for å bla til "Originaler Alias" -mappen på skrivebordet. Velg mappen. Klikk "Importer".

10 Åpne "Filbehandling" drop-down menyen. Velg "Kopier bilder til et nytt sted og legge til katalog." Klikk "Import".