Slik importerer kontakter til en ny e-post

Slik importerer kontakter til en ny e-post


Når du bytter e-postleverandører, enten for forretninger eller fritid, kan det irriterende å måtte skrive hele e-postadressen din kontaktboken til den nye e-postkonto. I stedet for å tilbringe timer på oppgaven, kan du eksportere adresseboken til datamaskinen for å importere til den nye e-postkonto. Som en forholds trinnet kan du ønsker å sikkerhetsadresseboken opp på den eksterne hard eller flash-stasjon i tillegg.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din opprinnelige e-postkonto med ditt brukernavn og passord. Klikk på "Mail Options". Velg kontakten eller adresseboken alternativer (hvis aktuelt). Velg "Eksporter kontakter" og velge et område på datamaskinen for å lagre filen. Vær sikker på at dette stedet er lett tilgjengelig for å laste opp på den nye kontoen.

2 Logg inn den nye e-postadressen med ditt brukernavn og passord. Velg "Innstillinger" og kontaktlinser eller adressebok alternativer hvis det er aktuelt. Velg "Importer Kontakter" og velge plasseringen av filen og klikk "OK" eller "Lagre endringer". Din kontaktperson vil da dukke opp i den nye adresseboken.

3 Lagre e-postadressen kontaktboken til en ekstern kilde ved å koble den eksterne enheten til en USB-stasjon på datamaskinen. Åpne "Min datamaskin" og dra den lagrede adresseboken til enhetens plassering. Vent på bekreftelse på at filen har kopiert og trygt fjerne maskinvaren.