Slik importerer Trapcode Plug-ins i After Effects

Den Trapcode plug-in tillater brukere av Adobe After Effects til å manipulere og skape sømløse 3D-effekter. Når det er kjøpt og lastet ned, må plug-in som skal importeres til After Effects. Sett manuelt plug-in gjennom systemfiler eller bruke det automatiske installasjonsverktøyet som følger med Trapcode programvarepakken. Hvis du bruker Adobe After Effects 5.0 og 5.5, er det anbefalt å bruke manuell installasjon for å unngå eventuelle feil.

Bruksanvisning

1 Last ned filene til en lett-å-finne sted, for eksempel "Mine Dokumenter" eller skrivebordet.

2 Klikk på "Min Datamaskin" og finn din harddisk. Standardplasseringen er "C", men det kan merkes med et annet brev. Dobbeltklikk på denne stasjonen for å laste innholdet.

3 Klikk på "Program Files" -mappen og finne "Adobe" -mappen. Dobbeltklikk på denne, og en liste over dine Adobe-programmer vil laste på skjermen. Finn din versjon av "After Effects" og dobbeltklikk på den.

4 Dobbeltklikk på mappen merket "støttefiler" og velg deretter "Plug-In" -mappen.

5 Åpne den nedlastede mappen og trykk "Ctrl" og "C" for å kopiere "Plug-In" -mappen. Trykk "Ctrl" og "V" for å lime dette inn i "After Effects" plug-in-mappen.

6 Gå tilbake til "Support Files" -mappen og åpne "Presets" -mappen. Kopier og lim inn "Presets" -mappen fra nedlastingene inn i "Presets" -mappen i "After Effects" -mappen.

7 Gå tilbake til "Support Files" og velg "Scripts" -mappen. Kopier og lim inn alle de nedlastede "Scipt UI" filer til denne mappen.

Hint

  • Hvis du bruker automatisk plug-in program, sjekk disse mappene manuelt for å påse at de er installert på riktig måte.
  • Ikke holde Adobe After Effects som kjører samtidig legge plug-ins eller feil kan forekomme.