Slik importerer uttrykksikoner til IncrediMail

IncrediMail er et gratis, funksjonsrik e-klientprogram som du kan installere på datamaskinen din og bruke til å sende og motta e-post. IncrediMail har en overflod av grafiske uttrykksikoner som du kan sette inn dine e-postmeldinger. Hvis du ønsker å utvide listen over tilgjengelige uttrykksikoner i IncrediMail, kan du laste ned uttrykksikoner fra IncrediMail nettside, så importere filene inn i programmet. Merk at noen uttrykksikoner er gratis og andre ikke.

Bruksanvisning

1 Åpne du nettleseren og gå IncrediMail.com/gallery. Rull ned og klikk på "Emoticons" linken på venstre side av siden for å utvide utvalget. Klikk på en av ledd for å se de forskjellige tilgjengelige uttrykksikoner for IncrediMail.

2 Klikk på noen av uttrykksikoner på høyre side av siden for å laste ned uttrykks filen. Lagre filen på skrivebordet ditt.

3 Dobbeltklikk på den nedlastede filen på skrivebordet. En pop-up vindu vises, og importerer automatisk uttrykksikoner fra filen til IncrediMail, viser en fremdriftslinje før ferdigstillelse.

4 Klikk på "Show Me My New Animation" -knappen når installasjonen er fullført. En ny e-post vindu vil automatisk åpne i IncrediMail og sett den nye uttrykksikon i meldingen.

5 Gjenta prosessen for alle emoticons du ønsker å importere til IncrediMail.