Slik installerer ActiveX Control for Flash Player

Slik installerer ActiveX Control for Flash Player


Den utviklingsmiljø ActiveX ble opprettet av Microsoft. Den lar programmerere å legge inn dynamisk funksjonalitet i applikasjoner og nettsteder så ved hjelp av selskapets nettleseren Internet Explorer. Adobe Flash Player plug-in, som lar brukerne se lyd, video og animasjoner laget i Flash, bruker en ActiveX-kontroll for å installere seg i Internet Explorer. Når nettleseren er konfigurert til å godta ActiveX-kontroller, installere Flash Player er en rask prosess.

Bruksanvisning

1 Åpne ett nettleservindu Internet Explorer. Hvis du har flere vinduer åpne, lukke alle unntatt én av dem.

2 Klikk "Verktøy" i menylinjen og velg "Alternativer for Internett."

3 Velg fanen nær toppen av dialogboksen merket "Sikkerhet" og klikk deretter på "Egendefinert nivå" -knappen.

4 Bla gjennom den lange listen over funksjoner, før du finner overskriften merket "ActiveX-kontroller og plugin-moduler." Velg "Aktiver" eller "Spør" for tre spesifikke funksjoner. "Last ned signerte ActiveX-kontroller", "Kjør ActiveX-kontroller og plugin-moduler" og "Script ActiveX-kontroller som er klarert for skripting" Hvis du bruker Internet Explorer 5 eller 6, satt alle ActiveX alternativer til "Enable" eller "Spør". Gjør det samme for "Active Scripting" -innstillingen i disse to nettleserversjoner.

5 Klikk "OK" to ganger for å lukke åpne dialogbokser og lagre endringene.

6 Naviger til Adobes hjemmeside på ditt åpne nettleservindu. Klikk på "Get Adobe Flash Player" ikonet som ligger på høyre side av skjermen, og klikk deretter den gule "Godta og installer nå" -knappen for å starte installasjonsprosessen.

7 Klikk på den gule linjen hvis det vises på toppen av skjermen, velg "Installer Active X-kontroll", og klikk deretter på "Install" -knappen i følgende dialogboks. Avhengig av ActiveX-innstillinger, kan den gule linjen ikke vises. I begge tilfeller er installasjonen vanligvis tar mindre enn ett minutt. The Flash Player er klar til bruk etter at prosessen er fullført.