Slik installerer ActiveX i IE

Webutviklere noen ganger omfatte ActiveX-kontroller som dukker opp når du bruker Internet Explorer. For at Web brukeren å se hva som er på siden, må hun installere ActiveX-kontroller. Installere kontrollene er ganske enkelt å gjøre. ActiveX-kontroller er Sikkerhetsutstyr som bidrar til å sikre at utviklere kan vise de sidene de skaper på den måten de var ment å bli vist. Nettlesere som Firefox og Safari ikke krever ActiveX-kontroller som skal installeres - bare Internet Explorer gjør.

Bruksanvisning

1 Naviger markøren til menyen på toppen av Internet Explorer side som sier "Tools". Denne menyen kan bli funnet på helt til venstre på siden når du bruker Internet Explorer 6 eller tidligere. Hvis du bruker Internet Explorer 7 eller nyere, er "Verktøy" -menyen som ligger helt til høyre.

2 Klikk på "Tools", og merker at en liten meny vil åpne under ordet. Finn "Internet Options" i denne listen, og klikk på den. "Alternativer for Internett" er det siste valget i menyen.

3 Finn fanen på neste side som åpnes som sier "Sikkerhet". Klikk en gang på kategorien. Kategorien er den andre kategorien fra venstre på menyen. Finn "Custom Level" knappen nederst på siden og klikk på den.

4 Bla nedover på siden som åpnes når du klikker på "Custom Level" knappen. Listen som er åpen inneholder flere forskjellige sikkerhetsinnstillinger. Innstillingene kan ignoreres som siden blir rullet inntil nå "ActiveX-kontroller og plugin-moduler" -delen. Klikk på ikonet ved siden av denne delen, og en rekke alternativer vil åpne under den.

5 Se gjennom de ulike alternativene. Når ordet "Anbefalt" vises i et av alternativene, klikker du på sirkelen ved siden av dette alternativet. Likeledes, klikker du på sirkelen ved siden av ordet "Aktiver" enhver tid den vises. Etter alle de "anbefalte" og "Enable" knappene har blitt valgt, klikk på "OK" nederst på skjermen.

6 Lukk og åpne Internet Explorer. Gå tilbake til nettstedet hvor ActiveX-kontroller som opprinnelig trengte å bli installert. Vent til den gule ActiveX linjen skal vises på toppen av siden. Klikk på "OK" og deretter velge "Tillat" når du blir bedt.

Hint

  • Etterfølgende bruk av ActiveX-kontroller vil være enklere, så bare Trinn 6 må være ferdig.
  • Med mindre du har en klar idé om hva du gjør og hvordan det vil påvirke datamaskinen må du ikke velge noen av ActiveX-kontroller som sier "Anbefales ikke."