Slik installerer ActiveX og Java

Slik installerer ActiveX og Java


ActiveX og Java er vanlige komponenter som brukes på nettsider. ActiveX er en proprietær teknologi som brukes i Microsofts Internet Explorer nettleser. Java er et mye brukt språk som brukes til å lage interaktive websider og den er kompatibel med hvilken som helst nettleser. Begge disse komponentene er nedlastbare applikasjoner og er installert på en annen måte. ActiveX-komponenter er laget av utviklere, så det er ingen ActiveX installasjon. Imidlertid er Java fritt distribueres av Sun Microsystems og bare krever en installasjon for å aktivere websider som bruker teknologien.

Bruksanvisning

ActiveX

1 Lagre ActiveX-komponent i en katalog på harddisken din. Du kan opprette en ny katalog, eller holde ActiveX-kontroll i et felles område som \ "System32 \" Windows-katalogen.

2 Klikk på Windows Start-knappen og velg \ "Run. \" Type \ "cmd \" i tekstboksen og klikk på \ "OK \" -knappen. Dette åpner Windows ledetekst.

3 Skriv inn \ "regsvr32 <control_name> \" i ledeteksten. Bytt ut \ "<control_name> \" med plassering og navn for ActiveX-kontrollen. For eksempel følgende uttalelse registre \ "MyControl \" og installerer det på systemet:
regsvr32 c: \ mycontrol.ocx
Dette installerer, registre og gjør ActiveX-komponent tilgjengelig i nettleseren.

Java

4 Last ned og lagre Java ZIP filen på harddisken. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker på filen for å pakke ut installasjonsfilene til en mappe på harddisken og starte installasjonsprosessen.

5 Velg \ "Install \" ved åpningen lisensavtalen skjermen. Ved å klikke på \ "Install, \" godtar du lisensavtalen for Java-programvaren.

6 Velg en katalog for å installere Java-programvaren. Installasjonen er en liten prosess, og det tar bare noen få sekunder for å fullføre. Klikk på \ "Close \" -knappen på finale vinduet for å fullføre installasjonen.