Slik installerer ActiveX og Java

July 11 by admin

Slik installerer ActiveX og Java


ActiveX og Java er vanlige komponenter som brukes på nettsider. ActiveX er en proprietær teknologi som brukes i Microsofts Internet Explorer nettleser. Java er et mye brukt språk som brukes til å lage interaktive websider og den er kompatibel med hvilken som helst nettleser. Begge disse komponentene er nedlastbare applikasjoner og er installert på en annen måte. ActiveX-komponenter er laget av utviklere, så det er ingen ActiveX installasjon. Imidlertid er Java fritt distribueres av Sun Microsystems og bare krever en installasjon for å aktivere websider som bruker teknologien.

Bruksanvisning

ActiveX

1 Lagre ActiveX-komponent i en katalog på harddisken din. Du kan opprette en ny katalog, eller holde ActiveX-kontroll i et felles område som \ "System32 \" Windows-katalogen.

2 Klikk på Windows Start-knappen og velg \ "Run. \" Type \ "cmd \" i tekstboksen og klikk på \ "OK \" -knappen. Dette åpner Windows ledetekst.

3 Skriv inn \ "regsvr32 <control_name> \" i ledeteksten. Bytt ut \ "<control_name> \" med plassering og navn for ActiveX-kontrollen. For eksempel følgende uttalelse registre \ "MyControl \" og installerer det på systemet:
regsvr32 c: \ mycontrol.ocx
Dette installerer, registre og gjør ActiveX-komponent tilgjengelig i nettleseren.

Java

4 Last ned og lagre Java ZIP filen på harddisken. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker på filen for å pakke ut installasjonsfilene til en mappe på harddisken og starte installasjonsprosessen.

5 Velg \ "Install \" ved åpningen lisensavtalen skjermen. Ved å klikke på \ "Install, \" godtar du lisensavtalen for Java-programvaren.

6 Velg en katalog for å installere Java-programvaren. Installasjonen er en liten prosess, og det tar bare noen få sekunder for å fullføre. Klikk på \ "Close \" -knappen på finale vinduet for å fullføre installasjonen.

Related Articles