Slik installerer Adobe Photoshop Lightroom

Adobe Photoshop Lightroom er et sofistikert program utviklet blant annet for å hjelpe deg med å organisere bildene du har lagret på datamaskinens ulike stasjoner. Den har et bibliotek for sortering og visning av bilder, eksport og utskriftsmulighetene, og evnen til å skape nettside gallerier. Det kommer også med pre-laget effekter og fargejusteringer som raskt kan brukes på hvilket som helst bilde. Programmet er ganske lett å installere.

Bruksanvisning

1 Hvis du har kjøpt CD, laste det inn i CD-stasjonen. Hvis du har kjøpt den nedlastbare versjonen, og deretter gå til hvor du lagrer den, og klikk på installasjonsfilen.

2 I installasjonen skjermen som dukker opp, følg instruksjonene. Du bør ha et serienummer med CD du har kjøpt, eller med e-posten du fikk med på kjøpet. Skriv det på forespørsel.

3 Gå med standardinstallasjonen hvis du bruker et Windows-system, siden det vil automatisk avgjøre om du har en 32-bit system eller 64-bit Vista system. Hvis du bruker en Mac, er standard 32-bit system. Hvis du vil ha 64-bit, må du klikke utenfor 32-bit boksen.