Slik installerer Adobe Reader 5

Slik installerer Adobe Reader 5


Portable Document Format (PDF) filer er overalt --- på Internett, festet til e-post og til og med på dataprogrammer 'installasjon og bruk plater. For å vise PDF-filer, må du installere et bestemt program kjent som en PDF-leser. Adobe Reader 5 er et slikt PDF program som lar deg lese og skrive ut PDF-filer. Hvis du kjører et system med en eldre Windows-operativsystem, Adobe Reader 5 er fortsatt tilgjengelig på nettet for nedlasting, og vil ikke bruke så mye plass i filsystemet som den nyeste versjonen.

Bruksanvisning

Via Old versjon Hjemmeside

1 Åpne datamaskinens nettleser.

2 Følg "Last ned Acrobat Reader 5.0" linken (i Resources i denne artikkelen).

3 Rull ned og klikk på "Adobe Reader 5.0" linken for å laste ned PDF-leser søknaden.

4 Klikk på "Lagre alle", "Lagre som" eller "Lagre" når "Åpne acrobat50.exe" dialogboksen vises.

5 Naviger til katalogen som inneholder "acrobat50.exe" fil. Dobbeltklikk på filen for å kjøre oppsettverktøyet.

6 Klikk "Next" på "Velkommen til 5,0 installasjonsprogrammet Reader" skjerm. Klikk "Next" på "Velg målplassering" skjerm. Klikk på "Finish" når du blir bedt.

Via Old Apps Hjemmeside

7 Åpne datamaskinens nettleser. Klikk på "Adobe Reader 5.0 - Old Apps" linken (i Resources i denne artikkelen).

8 Rull ned og klikk på "Last ned Adobe Reader 5.0" link.

9 Klikk på "Lagre alle", "Lagre som" eller "Lagre" når "Åpne ar500enu.exe" dialogboksen vises. Naviger til katalogen som inneholder "ar500enu.exe" fil. Dobbeltklikk på filen navn for å kjøre leserens installasjonsprogrammet.

10 Klikk "Next" på "Velkommen til 5,0 installasjonsprogrammet Reader" skjerm. Klikk "Next" på "Velg målplassering" skjerm. Klikk på "Finish" når du blir bedt.

Hint

  • Du kan også laste ned og installere Adobe Reader 5.0 ved å klikke på "Adobe Acrobat Reader (32-bit) 5.0.5" linken (i Resources) og kjører filens installasjonsprogrammet for å fullføre installasjonen.